· articole
· intamplari

100 de premii de la Tedi !Azi 1 iunie , zi de sarbatoare pentru copiii nostri dar si pentru parinti.com va invitam la un nou concurs impreuna cu Tedi.
ro/foto/logo/tedi.jpg"/>

Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 iunie 2009 si se va incheia la data 1 iulie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 30 iunie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului sarbatorind prin joaca si veselie ziua copilului .

DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. La sfarsitul concursului va fi alesi castigatorii de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs. In total vor fi 100 de castigatori.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.

Premiile :

-5 PREMII
un premiu contine: Ghiozdan Tedi+Penar Tedi+1 bax Tedi cutiute cu pai(24 buc)

-15 PREMII
un premiu contine: Penar Tedi +2 cutiute Tedi cu pai+5 baloane .

-80 PREMII

a cate 6 tatuaje Tedi

Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.Nota Concursul are loc aici : Pagina concursului .
"100 de premii de la Tedi !" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 6


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent