· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: 15 piese selectate in finala nationala Eurovision Junior 2007

Concursul International de Creatie Muzicala pentru copii Eurovision Junior se va desfasura in acest an in Olanda, in perioada 1 - 8 decembrie. Televiziunea Romana, organizatorul selectiei piesei ce va reprezenta Romania la Eurovision Junior anunta ca pentru faza nationala au fost alese 15 cantece dintr-un numar de 25 de piese inscrise. Finala nationala Eurovision Junior 2007, va avea loc pe 24 iunie, la Bucuresti.

Selectia finala va avea loc in direct la TVR 1, cantecul castigator fiind ales in baza televotingului (50%) si a punctelor acordate de juriul de specialitate (50%), potrivit regulamentului concursului.

Joi, 31 mai, TVR a organizat etapa de preselectie a celor 15 cantece care vor intra in etapa nationala a concursului Eurovision Junior 2007.[.]

Incepand de luni, 4 iunie, toate aceste piese pot fi ascultate pe site-ul TVR la sectiunea Media.Dat fiind succesul deosebit de care s-a bucurat in fiecare an, la cea de-a cincea editie a Concursului International de Creatie Muzicala pentru copii Eurovision Junior s-au inscris 20 de televiziuni nationale din Europa.

Conform regulamentului EBU, fiecare tara participanta trebuie sa organizeze selectia nationala sub forma unui spectacol televizat - in direct - iar alegerea reprezentantului acesteia trebuie sa se faca, de preferat, cu ajutorul televotingului.Lista finalistilor o gasiti pe hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: 15 piese selectate in finala nationala Eurovision Junior 2007" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent