· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: 1 iunie de senzatie in Sun Plaza


De 1 iunie, copiii au avut parte de un adevarat rasfat in Sun Plaza.Marea sarbatoare a inceput inca de sambata, 29 mai cand cei mici au avut parte de o intalnire surpriza cu cele mai iubite personaje Cartoon Netowork: Flapjack, Bloo si XLR8. Flapjack a incurajat copiii sa arunce la tinta in cufarul piratilor iar pe cei mai indemanatici i-a premiat cu zmeie si creioane colorate. Alaturi de XRL8 cei mici au dat dovada de curaj si pricepere iar Bloo i-a premiat pe cei mai buni si creativi desenatori dar si pe cei mai rabdatori pescari.

Tot de sambata, copiii s-au imbarcat intr-o calatorie imaginara in jurul lumii si au vizitat pe rand Europa, America de Sud, Africa dar si restul continentelor. Timp de patru zile, acestia au participat la atelierele creative unde au confectionat masti si accesorii, au fost actori in piese de teatru cu statui umane, au invatat sa danseze pe cele mai neobisnuite ritmuri muzicale si au ascultat cuminti povesti si legende apartinand fiecarui continent. Creativitatea si indemanarea le-au fost rasplatite cu vouchere la cursuri de teatru si de scriere creativa pentru copii.

In toate cele 4 zile copiii din Sun Plaza si-au potolit pofta de energie in coltul jocurilor speciale. Au sarit in bouncer-ul clovn, si-au incercat puterile in tunelul celor voinici, si-au invins frica de inaltime in toboganul gonflabil, iar cei mai mici au „inotat” in piscina cu bile colorate.

"Stiri: Stiri: 1 iunie de senzatie in Sun Plaza " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent