· articole
· intamplari

2014 - Anul Calului de Lemn
2014 este Anul Calului de Lemn si se anunta benefic pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale.Luna nouă din data de 30 Ianuarie aduce începutul noului an chinezesc, Anul Calului de lemn. Noul An Chinezesc, Anul Calului de Lemn va fi un timp al victoriilor, al aventurilor neaşteptate şi al romantismului surprinzător.
Este un an excelent pentru călătorii, un an al căutărilor interioare benefice. Va fi un an al acțiunii decisive, al îndrăznelii și nu al somnolenței. Atitudinea câstigatoare în 2014 este curajul de a acționa. În Anul Calului de Lemn trebuie să te miști cu rapiditate. Dacă nu ești 100% sigur/ă în privința unei decizii, este mai bine să nu ți-o asumi. Evenimentele se petrec cu rapiditate în 2014, Anul Calului.

În Astrologia chinezească, Anul Calului este considerat un an norocos care aduce bine și multe șanse pentru fiecare dintre noi. Calul magic are puteri supranaturale, este eroic, puternic și poate chiar să zboare. Calul este un erou în China fiindcă bătălii importante au fost câștigate datorită puterii Calului.

2014 - Anul impulsivității
Stilul impulsiv de a face lucrurile, caracteristic Calului nu este cea mai bună opțiune pentru fiecare dintre noi. De exemplu, energia spontană a Anului Calului de Lemn aduce provocări celor din zodia chinezească a Șobolanului, el este mult mai cumpătat, exact în opoziție cu calul.

Acțiunea și impulsivitatea se potrivesc celor născuți în Zodiile Tigrului, Câinelui și Oii. Cei născuți în aceste zodii pot să meargă pe un drum mai riscant, cel al deciziilor spontane. Anul 2014 nu trebuie să fie unul rau nici pentru ceilalți. Este mai bine și să stai în liniște de-o parte. Această atitudine îți poate fi de asemenea benefică.

Calul iubește libertatea
Anul 2014 ne va stimula în sensul regăsirii libertății, vom vrea să ne reîntoarcem la natură să ne bucurăm de viață mai mult și de aventuri. Vom îndrăzni mai mult decât în anii precedenți, vom învăța să ne bucurăm mai mult de natură și de oamenii dragi din jurul nostru. Va fi un an bun, cu o energie jucăușă care vorbește despre libertatea spiritului. Este un an în care vom învăța să ne bucurăm mai mult de energia clipei, să trăim momentul.

Sursa: Realitatea.net
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 1


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent