· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: 20de copii din zona Rahova–Uranus scot ritmul din comunitate si-l aduc in centru

Autor: Onush
data publicarii: 14.06.08
Dupa ce copiii din Rahova-Uranus - cunoscuti sub identitatea Biluna Jam Session - au cantat pe 1 iunie la Green Hours si pe 8 iunie in cadrul evenimentelor Street Delivery, va asteapta pe 15 iunie la un ultim concert, cel mai mare din aceasta serie de evenimente, la Muzeul National de Arta Contemporana.

Cei 20 de copii au pregatit evenimentele cu ajutorul mentorilor lor muzicali, artistii voluntari Ati de Chile, Electric Brother, Emi, iordache, Mandela si Sasha. Cele trei concerte sunt organizate de Ofensiva Generozitatii.

Atelierul de Educatie Creativa in zona Rahova-Uranus s-a derulat in perioada mai - octombrie 2007, in cadrul proiectului Construieste-ti comunitatea!.

Continuat si in prezent, Atelierul de Educatie Creativa da copiilor o alternativa educationala si le usureaza accesul la cultura.

In urma experietelor traite impreuna la ateliere, coordonatorii si copiii au ales ca cel mai liber mijloc de comunicare, exprimarea prin muzica.Sursa:Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: 20de copii din zona Rahova–Uranus scot ritmul din comunitate si-l aduc in centru" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent