· articole
· intamplari

3 moduri pentru a te conecta mai bine cu familia in vacanta
Intre timpul petrecut la birou, programul de la scoala al copiilor si activitatile lor extracurriculare, viata de familie poate deveni uneori putin haotica si multi dintre noi putem uita cateodata de importanta timpului de calitate petrecut cu familia.

Si care poate fi cea mai buna modalitate de a te reconecta cu cei dragi in aceasta perioada, daca nu o vacanta? Citeste in continuare trei sugestii prin care va veti putea bucura cu totii de o vacanta perfecta

1. Alegeti destinatia potrivita
In alegerea destinatiei de vacanta trebuie sa se tina cont de activitatile care pot fi desfasurate in locatia respectiva. Acestea trebuie sa fie agreate de majoritatea membrilor familei si sa creeze un cadru propice pentru a descoperi pasiuni noi si pentru stabilirea unor relatii de apropiere prin prisma participarii la aceste activitati. Exista numeroase alegeri in acest sens, fie ca alegeti ca in vacanta sa participati la un eveniment sportiv, sa vizitati muzee, parcuri de distractie, sa inotati sau pur si simplu sa va relaxati. Notati activitatile pe care majoritatea le prefera si apoi gasiti locul perfect de vacanta care le intruneste pe toate!

2. Calatoriti cu masina
Calatoriile cu masina ofera numeroase beneficii unei familii atunci cand calatoreste. Acestea sunt recomandate in special familiilor care au copii mai mici, intrucat masina le permite sa ia cu ei in vacanta toate lucrurile necesare lor, fara restrictii: caruciorul, scaunul pentru bebelus, carti si jucarii pentru drum. De asemenea, calatoriile cu masina confera familiei avantajul de a pleca oricand, fara a impune un ritm alert calatoriei si dispun de posibilitatea de a opri pe drum de cate ori este necesar sau se doreste acest lucru. Insa cel mai important beneficiu al acestui tip de calatorie il reprezinta calitatea timpului petrecut impreuna cu cei mici: jocurile, cantecelele de relaxare, dar si atentia pe care parintii le-o acorda pe parcursul drumului.

3. Evitati tehnologia
Evitati sa fiti distrasi de gadget-uri sau prea multa aparatura tehnologica, precum smartphone-uri sau tablete in timpul pe care il petreceti cu familia in vacanta. In fiecare zi, atentia trebuie acordata exclusiv familiei. Vacantele sunt ideale pentru a recupera ceea ce a fost pierdut pe parcursul unui an petrecut la locul de munca, timp in care copiii s-au confruntat de asemenea cu presiunea resimtita de responsabilitatile parintilor si s-au adaptat timpului scurt petrecut cu acestia. Insa oferindu-le un intreg weekend sau chiar o intreaga saptamana, veti castiga teritoriu important.

Text: Evelina Vranceanu.

"3 moduri pentru a te conecta mai bine cu familia in vacanta" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent