· articole
· intamplari

3 motive pentru a-l înscrie pe cel mic la înot în această vacanță
Încă puțin până la vacanță, iar planurile pentru o vară plină de distracții se află pe ultima sută de metri.Dacă vrei ca cel mic să aibă parte de o vară cu extrem de multă bălăceală, prieteni noi și o mulțime de lucruri de învățat, mișcare și sănătate, înscrie-l la înot. Nu îți va fi foarte greu să găsești un bazin unde se țin ore de înot pentru cei mici, trebuie doar să te grăbești să prinzi loc Nu dispui acum de bani? Citește acest articol până la final și află mai jos cum poți obține un credit online pentru a plăti rapid cursurile de înot ale copilului tău. Cât despre avantajele acestui sport, afli chiar acum. START!

Prieteni ca în tabără
Până când toamna își va face simțită prezența iar puștiul tău se va reîntâlni cu toți colegii de școală, cursurile de înot îl vor ține mai mult decât ocupat. Și cu lecțiile propriu-zise, dar și cu mulțimea de prieteni noi pe care și-i va face. Puștii de azi păstrează mult mai bine legătura între ei, chiar și după școală, chiar și după orele de sport pe care le practică în timpul liber. Nu strică niciodată o mână de prieteni în plus, mai ales la vârsta lui. Cât despre banii pe care trebuie să îi plătești pentru aceste cursuri, afli mai jos despre cum poți faci rapid rost de ei, chiar online.

2. Dezvoltare armonioasă
Copilul tău este la vârsta la care corpul său se află în plin proces de dezvoltare. Un astfel de sport nu doar că îi asigură sănătatea de care are nevoie, dar îi va și facilita o dezvoltare mult mai armonioasă a întregului organism. Spatele, brațele, picioarele, abdomenul si toate grupele de mușchi ale acestor zone se află într-o continuă mișcare și solicitare când cel mic înoată. Mai mult decât atât, persoanele care fac sport de la o vârstă fragedă au șanse mult mai mari să atingă la adolescență o înălțime peste media vârstei lor, precum și o constituție atletică de invidiat.

3. Spirit competitiv și disciplină
Disciplina prin sport este un lucru de care fiecare părinte trebuie să țina cont. Regulile unui joc îl transformă pe cel mic într-un om responsabil, învățat de mic să piardă, învățat de mic să încerce din nou. Aceste lucruri nu se învață la școală și, de multe ori, nici in familie. Sportul nu este doar despre mișcare, ci și despre respect, disciplină, dorința de a câștiga, performanțe, sacrificii.

Cu toate că aceste valori se dobândesc puțin mai târziu în cariera unui sportiv, copilul e bine sa inceapa de mic. Da-ti puștiul la înot, ii va face bine in viata. Despre cum poți obține un credit rapid pentru a-i plăti integral cursurile, afli chiar acum.

VivaCredit îți pune la dispoziție un Credit Până la Salariu, adică o finanțare pentru o nevoie urgentă, pentru care aplici online. Poți obține astfel un credit rapid de până la 2000 de lei, fără garanții, fără giranți, fără adeverință de salariu. Perioada maximă de rambursare este de 35 de zile, însă tu stabilești suma și perioada, în funcție de nevoia ta urgentă.

Sursa foto: https://pixabay.com/en/swimming-child-kid-water-summer-821622/
Sursa: Digital Workforce .

"3 motive pentru a-l înscrie pe cel mic la înot în această vacanță" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent