· articole
· intamplari

4 cărți pentru copii de citit în vacanță
Vrei să insufli copiilor tăi pasiunea pentru lectură? Îți dorești ca aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare și fluența în lectură? Acum este momentul potrivit pentru a le recomanda câteva cărți interesante, pe care să le citească.
Fiind în vacanță, aceștia au tot timpul la dispoziție pentru a descoperi universul magic al unor personaje de poveste, ascunse cu talent de autorii promovați de Editura Arthur . Citește în continuare pentru a descoperi cinci titluri de cărți recomandate pentru lectura copiilor din această vacanță.
Atlasul penelor. Totul despre păsări - Tish Rabe

În vacanță, cei mici sunt mereu pregătiți pentru o nouă aventură, alături de personajele lor favorite. Dă-le ocazia de a trăi o nouă experiență de poveste alături de Cotoi cu Pălărioi, eroul din Atlasul Penelor. Acesta îi va conduce pe copii, cu umor și bună - dispoziție, într-o călătorie inedită, prin lumea unică a păsărilor.
Cei mici vor învăța numeroase lucruri utile și interesante despre diverse specii de păsări, devenite personaje de poveste. Astfel, cei mici vor deveni prietenii suratelor înaripate din Atlasul Penelor. Aceștia vor descoperi viața magică a canarilor, a bufnițelor, a pițigoilor și a altor soiuri de păsări, aflate într-o călătorie fascinantă.
Păpușa de cârpă - Michael Ende

Fiecare copil are o jucărie favorită, care îl însoțește în aventurile specifice copilăriei. Dacă vrei ca cel mic să descopere prietenia inedită dintre copii și păpușile magice, cartea lui Michael Ende îi va oferi inspirația necesară, pentru aceasta.
Păpușa de cârpă este una amuzantă, iubitoare și care oferă lecții de viață celor mici, potrivite vârstei lor. Singurul ei scop este de a-și înveseli prietenul cel mai bun, un băiețel care învață să aprecieze lucrurile cu adevărat importante din viața lui.
Deși alte jucării, mai scumpe și mai complexe, îi distrag atenția pentru o perioadă, acesta va reveni la relația sa unică de prietenie cu păpușa din cârpă, care l-a făcut fericit.
Alisa în Țara Oglinzii - Tony Ross

Continuăm lista recomandărilor de cărți pentru copii cu Alisa în Țara Oglinzii. Tony Ross a creat în această carte un univers magic pentru copii. Aceștia vor participa la aventurile eroinei Alisa, prin intermediul imaginației lor. Personajele alături de care Alisa trăiește aventura vieții ei vor deveni eroii favoriți ai celor mici.
Această carte le va dezvălui copiilor, cu umor și nostalgie, o poveste fantastică, într-un univers magic, imaginat de autor. Oferă-i copilului tău șansa de a descoperi această lume de poveste, recomandându-i această carte pentru lectura de vacanță.
Dingazdrong și Dingazdrang, prietenii Alisei, vor fi alături de cea mică și de eroina ei favorită în această lume fantastică, în care aventurile sunt la orice pas.
Aventurile căpitanului Underpants - Dav Pilkey

Cei mici adoră benzile desenate? Atunci această carte le va atrage atenția cu siguranță. George și Harold, personajele centrale ale cărții Aventurile căpitanului Underpants iubesc, la rândul lor, benzile desenate. Acest hobby îi inspiră pentru a crea cel mai grozav supererou, căpitanul Underpants.
Nimic nu poate fi considerat ceva obișnuit în această carte, care va dezvolta creativitatea celor mici. Așa cum personajele sale centrale au creat ceva din imaginație, cei mici vor învăța să dea frâu liber creativității lor. În plus, aceștia vor descoperi adevărata valoare a lucrurilor făcute din pasiune, în cadrul aventurilor trăite de aceste personaje.
Chiar și atunci când lucrurile scapă de sub control, un supererou precum căpitanul Underpants le va arăta că există soluții. Cel mai important este că acestea sunt menite să stârnească amuzamentul micilor cititori. În plus, îi va inspira pe aceștia să creeze, la rândul lor, lucruri inedite în universul magic al propriei lor imaginații.
Prin urmare, acum ai la îndemână patru titluri de cărți pentru cei mici, de la Editura Arthur. Acestea pot deveni sursa lor de inspirație în vacanță. Aventurile pe care le vor trăi alături de personajele preferate vor deveni parte a copilăriei lor magice.Sursă: Digital workforce
Sursă foto: pixabay
.

"4 cărți pentru copii de citit în vacanță" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent