· articole
· intamplari

4 idei de cadouri inspirate pentru copii
Sărbătorile de iarnă se apropie, așa că părinții trebuie deja să înceapă să se gândească la idei de cadouri pentru piticii lor.Pentru a îmbina distracția cu educarea, cele mai bune alegeri de daruri sunt cele care aduc beneficii în ceea ce privește dezvoltarea copiilor. Nu ai idei? Îți oferim noi 5 sugestii:

1.Seturi de pictură
Copilăria este perioada în care creativitatea și imaginația poate atinge cote maxime, dacă sunt antrenate. Astfel, copii au magica putere de a visa cu ochii deschiși, ceea ce îi ajută să își păstreze inocența caracteristică. Pentru a-l stimula pe cel mic să dea viață imaginației sale, oferă-i în dar un set de pictură, care cuprinde, pensule, acuarele și un bloc de desen. Dacă dispui de timpul necesar, pictați împreună și admiră-i întotdeauna micile opere de artă care ies din mânuțele sale!

2.Casti cu volum limitat
Muzica este un alt element care nu trebuie să lipsească din perioada copilăriei. Încă de mici copiii dezvoltă diverse preferințe, încep să admire anumiți artiști și fredonează alături de aceștia versurile melodiilor care le plac. Deși muzica adecvată vârstei lor funcționează de multe ori ca o modalitate de a-i distra și de a-i face mai fericiți, ascularea la volum mare afectează în timp auzul celor mici. Pentru a evita acest lucru, îi poți face cadou micuțului tău o pereche de căști cu volum limitat pentru copii, care protejează auzul lor sensibil.

3.Jocuri educative
Cu toate că cei mici sunt din ce în ce mai conectați la noile tehnologii, smartphone-urille și alte gadget-uri inteligente nu ar trebui să devină cei mai buni prieteni ai lor. Joaca în aer liber nu trebuie să fie înlocuită de TV sau de tabletă, mai ales ca există numeroase modalități de distracție și atunci când vremea de afară nu este prielnică pentru joaca în parc. De exemplu, poți cumpăra câteva jocuri educative și interesante, de care vă puteți bucura împreună!

4.Cărți de colorat
Mai ales pentru cei mai mici, cărțile de colorat sunt un cadou ideal. Dacă în sezonul rece se joacă mai puțin afară, atunci tu trebuie să îl ajuți, arătându-i ce activități distractive poate face chiar și în casă. Așadar, un set de carioci sau de creioane colorate și o carte de colorat devin instrumentele necesare distracției, care nu sunt deloc costisitoare!

Sursa foto: pexels.com .

"4 idei de cadouri inspirate pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent