· articole
· intamplari

4 idei de cadouri inspirate pentru copii
Sãrbãtorile de iarnã se apropie, așa cã pãrinții trebuie deja sã înceapã sã se gândeascã la idei de cadouri pentru piticii lor.Pentru a îmbina distracția cu educarea, cele mai bune alegeri de daruri sunt cele care aduc beneficii în ceea ce privește dezvoltarea copiilor. Nu ai idei? Îți oferim noi 5 sugestii:

1.Seturi de picturã
Copilãria este perioada în care creativitatea și imaginația poate atinge cote maxime, dacã sunt antrenate. Astfel, copii au magica putere de a visa cu ochii deschiși, ceea ce îi ajutã sã își pãstreze inocența caracteristicã. Pentru a-l stimula pe cel mic sã dea viațã imaginației sale, oferã-i în dar un set de picturã, care cuprinde, pensule, acuarele și un bloc de desen. Dacã dispui de timpul necesar, pictați împreunã și admirã-i întotdeauna micile opere de artã care ies din mânuțele sale!

2.Casti cu volum limitat
Muzica este un alt element care nu trebuie sã lipseascã din perioada copilãriei. Încã de mici copiii dezvoltã diverse preferințe, încep sã admire anumiți artiști și fredoneazã alãturi de aceștia versurile melodiilor care le plac. Deși muzica adecvatã vârstei lor funcționeazã de multe ori ca o modalitate de a-i distra și de a-i face mai fericiți, ascularea la volum mare afecteazã în timp auzul celor mici. Pentru a evita acest lucru, îi poți face cadou micuțului tãu o pereche de cãști cu volum limitat pentru copii, care protejeazã auzul lor sensibil.

3.Jocuri educative
Cu toate cã cei mici sunt din ce în ce mai conectați la noile tehnologii, smartphone-urille și alte gadget-uri inteligente nu ar trebui sã devinã cei mai buni prieteni ai lor. Joaca în aer liber nu trebuie sã fie înlocuitã de TV sau de tabletã, mai ales ca existã numeroase modalitãți de distracție și atunci când vremea de afarã nu este prielnicã pentru joaca în parc. De exemplu, poți cumpãra câteva jocuri educative și interesante, de care vã puteți bucura împreunã!

4.Cãrți de colorat
Mai ales pentru cei mai mici, cãrțile de colorat sunt un cadou ideal. Dacã în sezonul rece se joacã mai puțin afarã, atunci tu trebuie sã îl ajuți, arãtându-i ce activitãți distractive poate face chiar și în casã. Așadar, un set de carioci sau de creioane colorate și o carte de colorat devin instrumentele necesare distracției, care nu sunt deloc costisitoare!

Sursa foto: pexels.com .

"4 idei de cadouri inspirate pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent