· articole
· intamplari

5 motive pentru care ar trebui să cumperi un smartwatch pentru copilul tău
Foarte mulţi părinţi se întreabă de ce ar trebui să cumpere un smartwatch pentru copiii lor şi consideră că aceştia nu au nevoie încă de dispozitive electronice atât de complexe.

Realitatea vine să contrazică această informaţie din mai multe motive. Există foarte multe dispozitive speciale care sunt prevăzute cu GPS şi sisteme de urmărire care pot fi foarte utile unui copil şi părinţilor săi.Specialiştii de la Xkids aduc în prim plan mai multe motive pentru care un smartwatch este cadoul potrivit pentru orice copil şi este totodată dispozitivul care îi poate face pe părinţi să stea liniştiţi.

Un ceas GPS pentru copii este soluţia optimă pentru momentul în care copilul se pierde

Cu ajutorul unui ceas GPS pentru copii este mult mai simplu că părinţii să ştie unde se află copilul chiar şi în cea mai mare aglomeraţie. Există numeroase ceasuri smart care includ şi o cartelă SIM şi care au funcţii extrem de utile pentru localizare. Aplicaţia poate fi conectată la ceasul său la telefonul părintelui, iar acesta va putea tot timpul să vadă unde se află copilul.

Copilul se va simţi mai important cu un smartwatch pe mână

Un smartwatch pentru copii va face că micuţul să se simtă mult mai important, la fel ca un adult, atunci când se poate lăuda cu un astfel de gadget modern. Ceasurile smart pentru copii au un design specific, arătând ca un ceas de jucărie, dar care funcţionează ca orice alt smartwatch. Pentru că dispozitivele electronice nu sunt mereu la îndemână copilului şi acesta ştie că nu are voie să folosească telefoanele părinţilor, laptopurile şi alte dispozitive similare, atunci când va avea propriul smartwatch va fi cu siguranţă fericit.

Funcţia child locator pentru localizare rapidă

Există numeroase gadgeturi inteligente pe care părinţii le pot folosi pentru localizare, iar aplicaţiile child locator sunt foarte simplu de utilizat. Trebuie doar să fie setate corespunzător şi conectate la un dispozitiv mobil compatibil cu al părinţilor şi aceştia pot sta liniştiţi cât timp copilul se joacă afară.

Desemnarea unei zone de siguranţă

Cu ajutorul unui smartwatch poate fi desemnată o zonă de siguranţă pentru că părinţii să fie siguri de faptul că micuţul nu se îndepărtează prea mult sau nu iese pe stradă. Cu ajutorul acestor aplicaţii se pot defini mai multe astfel de zone, iar atunci când copilul iese din zonele delimitate, părintele va primi notificări care să îl anunţe.

Copilul va fi mai responsabil

În momentul în care are un smartwatch copilul poate fi lăsat să îl utilizeze cu unele condiţii. Spre exemplu, poate fi lăsat să folosească ceasul dacă îşi setează singur alarmă pentru a merge la şcoală sau la evenimente importante. În acest mod micuţul va învăţa să fie responsabil.

Copilul este mai sigur şi temerile dispar

Nu doar temerile părinţilor dispar cu ajutorul unui ceas inteligent ci şi temerile copiilor. Părinţii nu trebuie să stea mereu cu ochii pe copii, în timp ce copilul ştie că este supravegheat chiar dacă părintele nu se afla lângă el. Acest lucru îi va da curajul să se exprime liber, să interacţioneze şi să se joace, ştiind că cineva îl priveşte din umbră, fără să interfereze cu acţiunile sale.

Toate aceste motive fac ca alegerea unui ceas inteligent pentru copii să fie cea mai bună idee a părinţilor.

   
Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: pexels.

"5 motive pentru care ar trebui să cumperi un smartwatch pentru copilul tău" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent