· articole
· intamplari

600 de lei, suplimentul pentru mamele cu gemeniParintii care au gemeni sau tripleti ar putea primi 600 de lei in plus pentru fiecare copil, potrivit unui proiect aprobat de Guvern.

Executivul a avizat favorabil un proiect de lege, initiat de sase senatori si deputati de la PNL, PDL si minoritati, care prevede acordarea unui supliment de 600 de lei in cazul nasterilor multiple, incepand cu al doilea nascut, pe langa indemnizatia clasica de crestere a copilului, in valoare de 85% din media veniturilor pe ultimul an.

Proiectul a primit avize favorabile de la comisiile din Senat si urmeaza sa fie dezbatut de Camera Deputatilor, forul decizional. Potrivit documentului propus, masura ar urma sa se aplice si parintilor care au in crestere gemeni sau tripleti, pana la doi, respectiv trei ani, la momentul intrarii in vigoare a legii, iar cheltuiala totala se ridica la aproximativ 25 de milioane de lei anual.

Citeste continuarea articolului pe newsreport.ro

.

"600 de lei, suplimentul pentru mamele cu gemeni" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
08.05.09 12:11: cricricri
Oare cat o sa dureze sa se aprobe acest proiect??? Or ajunge ai mei la majorat, nu? Asa de bine mi-ar fi prins... niste banuti in plus...
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent