· articole
· intamplari

61% cota de piata pe segmentul revistelor pentru parintiRevistele mami si mamica de azi editate de Sanoma Hearst detin impreuna o cota de piata de 61% pe segmentul de reviste pentru parinti, conform datelor BRAT pe trimestrul 4 al anului 2008.
Revista mami ocupa in continuare pozitia de leader absolut cu 17.862 de copii vandute in perioada oct.-dec.

2008 si 151.000 de cititori pe editie, conform SNA (oct. '07 – oct. '08), fiind sursa esentiala de informatii pentru mamici si viitoare mamici si oferind cititoarelor sale cele mai bune sfaturi de la specialisti renumiti in sanatatea copilului, nutritie, psihologia copilului si educatie.

Lucia Crimu, sales manager mami considera ca: Faptul ca mami este lider de necontestat pe segmentul revistelor de parenting de la lansare si pana in prezent se datoreaza si legaturii permanente pe care am avut-o cu cititoarele. Revista mami se afla in portofoliul Sanoma Hearst Romania de 8 ani.

Lansata pe piata in decembrie 2007, mamica de azi are o medie de vanzari de 16.288 de exemplare pentru trimestrul 4 al 2008 si a reusit sa se impuna pe piata revistelor de profil cu ajutorul unui continut atractiv. Sfaturile eficiente si la obiect precum si articolele supervizate de catre medicii specialisti fac din mamica de azi un adevarat ghid pentru femeile insarcinate si mamicile cu copii intre 0 si 3 ani.

Cu www.mami.ro si www.parinti.com Sanoma Hearst Romania mai detine si 29% din piata de online pe segmentul parenting.

"61% cota de piata pe segmentul revistelor pentru parinti " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent