· articole
· intamplari

6 idei pentru ziua de nastere a copiluluijpg?oh=cbd015456aaaa735c28e5d62a48e1003&oe=56EC4E20&__gda__=1458469654_31d8475072e85568586694a981286c28"/>
Cu siguranță că vreți ca ziua de naștere a copilului vostru să fie perfectă și un moment de neuitat pentru el. În avalanșa pregătirilor, a invitațiilor sau a găsirii celei mai potrivite locații, nu uitați că și gesturile mărunte îl pot face fericit. Iată șase lucruri mărunte care îi aduc mari bucurii.

50 de idei pentru a deveni un parinte grozav

Trezește-l într-o baie de baloane multicolore. Copiii adoră baloanele, așa că nu veți da greș dacă dimineața îl veți trezi cu o mulțime de baloane colorate. Va fi foarte fericit să se trezească printre ele și să se joace cu ele.

Îmbracă-te în culorile preferate ale copilului. Culorile sunt foarte importante pentru copil și, cu siguranță, are o culoare preferată. Va fi încântat să vă vadă îmbrăcați în culorile lui preferate (oricât de trăsnit ați arăta!)

Lasă-l să-și orneze prăjitura .Mami, cât te străduiești să faci o prăjitură sofisticată (care poate nu-ți prea iese) pentru ziua de naștere a copilului, gândește-te că el poate fi foarte fericit și cu o plăcintă! Pregătește blatul lui preferat, apoi pune-i la dispoziție bomboane, glazură, funde și tot felul de decorațiuni pentru tort și prăjituri și lasă-l să-și orneze el prăjitura după cum dorește.• Pictura cu gheata. Activitate creativa si de cunoasterea mediului

Transformă oferirea de cadouri într-un joc captivant și amuzant .Puneți la punct un traseu cu indicii pentru a-și găsi cadourile de ziua lui. La unele indicii puteți include și puțină activitate fizică.

Notează cât de mult a crescut .La fiecare aniversare notați-i, în același loc, înălțimea. Va fi surprins să vadă cât de mult s-a înălțat.

Realizează un colaj cu cele mai frumoase fotografii ale copilului tău, în cele mai amuzante și emoționante ipostaze. Pot fi imagini de când s-a născut de doar de anul trecut. Amintiți-vă împreună de clipele ilustrate în fotografii.

Foto: Guliver/ Thinkstock
Editor: Adina Gruia
.
"6 idei pentru ziua de nastere a copilului" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent