· articole
· intamplari

6 sfaturi surprinzatoare. Cum gasesti cele mai ieftine si mai bune haine pentru copilul tau
Fiecare parinte care vrea sa cumpere haine pentru copilul sau are la dispozitie o serie de solutii prin care poate gasi produsele cele mai ieftine si de calitate.Atunci cand copilul se afla in plina perioada de crestere, anumite articole vestimentare nu pot fi purtate mai mult de cateva luni. Hainele ajung sa coste o mica avere, de aceea tot mai multi parinti cauta o solutie pentru a gasi articole vestimentare de calitate, care sa fie comercializate la preturi foarte accesibile.

Iata cum gasesti cele mai ieftine si mai bune haine pentru copilul tau:

1. Gaseste magazinul perfect
Cel mai important lucru pe care il poti face pentru a cumpara haine ieftine si de calitate este sa gasesti magazinul perfect pentru tine. In cautarile tale vei intalni doua optiuni: magazine conventionale, cu produse expuse la rafturi, si magazine online. De obicei, preturile din magazinele online sunt mai mici decat cele din magazinele conventionale, iar produsele iti sunt livrate la domiciliu. In acest fel economisesti foarte mult timp, de care sigur ai nevoie, dar si foarte multi bani. Este de ajuns sa te uiti la o astfel de pijama pentru copii pentru a afla ce inseamna preturi mici.

2. Cumpara haine cu un numar mai mari
Nu cumpara haine care se potrivesc la fix copilului tau, ci cauta articolele vestimentare cu un numar mai mare decat cele care i s-ar potrivit la fix in acest moment. Vei prelungi cu cateva luni durata de purtare a hainelor.

3. Evita colectiile de haine
Multe magazine expun in vitrina colectii de haine pentru copii si ofera iluzia unui pret accesibil pentru cumpararea intregului set. Cu toate acestea, copilul tau ar putea avea, spre exemplu, destui pantalonasi, iar preturile hainelor luate separat ar putea fi mai mic decat cel al intregii colectii. Fa un calcul pentru ambele variante de cumparaturi si ia cea mai convenabila decizie pentru tine.

4. Moda este irelevanta
Nu te ghida dupa moda sezonului atunci cand cumperi haine pentru cel mic. Moda este irelevanta pentru copilul tau, iar hainele la moda sunt intotdeauna mai scumpe decat celelalte.

5. Cumpara haine in extrasezon
Atunci cand copilul se afla in plina perioada de crestere, este dificil sa prevezi care sunt dimensiunile hainelor care i se vor potrivi peste o jumatate de an. Insa este ceva mai usor de prevazut cat de mari ar trebui sa fie hainele pe care le va purta peste trei luni. Cumpara haine de iarna in lunile de toamna si haine de primavara in lunile de iarna. Preturile articolelor vestimentare sunt foarte mici in extrasezon.

6. Cumpara haine de joaca
Cumpara pentru copilul tau haine de joaca. Atunci cand se joaca, cei mici rup sau murdaresc hainele din neatentie. Nu-i opri sa faca asta, insa nu-l imbraca in cele mai bune haine pe care le are atunci cand se joaca prin casa sau afara. Cumpara haine din materiale de calitate, insa foarte ieftine, fara sa tii cont de modul in care arata, pe care sa le murdareasca si sa le rupa dupa bunul plac.

Foto: shutterstock.com/Aniriana .

"6 sfaturi surprinzatoare. Cum gasesti cele mai ieftine si mai bune haine pentru copilul tau" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent