· articole
· intamplari

AFLA TOT mini-ENCICLOPEDIE PENTRU mini-GENIITransforma vizita la doctor intr-o joaca!
Collectia AFLA TOT propune copiilor din Romania un concept nou si foarte atragator.
O serie de patru enciclopedii in care li se prezinta cum decurge vizita la medicul generalist, la oftamolog, orelist, si alti medici specialisti dintr-un spital.

Dupa ce vor parcurge cele patru enciclopedii, copiilor nu le va mai fi teama de spital si de medic. Fiecare numar este insotit de un DVD cu desene animate Adibou aventuri in corpul omenesc.Bogată în informaţii simple şi precise şi în ilustraţii detaliate, mini-enciclopedia se adresează copiilor între 4 şi 10 ani şi explorează subiecte precum spitalul, vizita medicală, personalul dintr-un spital şi instrumentele medicale.

Multor copii le este frica de doctor si vizita medicala reprezinta pentru ei un cosmar. Tocmai de aceea, am venit in ajutorul lor cu o mini-enciclopedie care prezinta, intr-un stil prietenos si accesibil, cum decurge o vizita medicala si cum arata un spital general.
Cei mici vor intelege care sunt cauzele imbolnavirii, de ce trebuie sa mearga la doctor cand sunt bolnavi, care sunt sectiile dintr-un spital, personalul medical si instrumentele folosite de medici pentru a-i consulta.

Continutul fiecarui capitol este completat de o rubrica cu informatii suplimentare care imbogateste tema capitolului si o alta rubrica atractiva Stiati ca., cu fapte inedite despre corpul omenesc. Dupa ce parcurg paginile cartii, cei mici isi pot verifica cunostintele dobandite, raspunzand la cateva intrebari cu mai multe variante de raspuns.

Scopul acestei mini-enciclopedii este sa informeze, sa educe si sa imbogateasca cunostintele copilului, aflat la o varsta cand curiozitatea sa este de nestavilit.
Poate constitui un excelent suport didactic pentru proiectele scolare si un prilej pentru cei mici de a incepe sa invete cum functioneaza corpul lor.

De acum, fara frica la doctor!

AFLA TOT mini-enciclopedie pentru mini-genii
NR 1: DE CE MERGEM LA DOCTOR
Target: 4-10 ani
Pret: 24,99 RON
FORMAT: (195x305)
16 pagini plus coperte


Publicate de INTERMEDIA PUBLISHING.

"AFLA TOT mini-ENCICLOPEDIE PENTRU mini-GENII" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.6
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent