· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: ALECTRA- scade riscul de aparitie a alergiilor

E vremea sa lupti cu alergiile . si poti face acest lucru in mod natural, cu ajutorul Alectra- spray pulverizator.


Simptomele alergice variaza de la o persoana la alta, ca intensitate si ca numar. Cele mai frecvente manifestari sunt secreaiile nazale apoase sau nas infundat, strănuturi repetate, mâncărimi la nivelul nasului, ochilor, cerului gurii sau gâtului, uneori însoţite de senzaţie de usturime sau durere.

Cu o compozitie pe baza de plante, extract gemoterapic din muguri de coacaz negru( cultura ecologica) si extract uscat din radacina de Astragalus membranaceus, Alectra se foloseste foarte usor si iti va fi de real folos atunci cand manifestrile alergice nu iti dau pace.

Cocazul negu este considerat”cortizonul natural”. Studiile au confirmat eficacitatea utilizarii acestui gemopreparat în ameliorarea simptomelor alergice, reumatologice, dermatologice, ORL si în afectiuni bronhopulmonare.
Astragalus membranaceus este o leguminoasa considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume si este folosită de peste 2000 de ani în medicina traditionala chineza. Efectele terapeutice le are radacina.
Prin compozitia sa, Alectra are efect de cortizon natural, fără reacţii secundare, este imunostimulator, antialergic, antioxidant.
Administrare se face înainte de perioadele de expunere (cu 4 săptămâni) şi în timpul expunerii la alergenii sezonieri.În timp, poate diminua reacţiile alergice la contactul cu alergenii .

La adulţi şi copiii de peste 12 ani se administreaza câte 3- 5 pufuri de 2 ori pe zi, direct în cavitatea bucala.
Alectra este disponibil in farmacii si magazine naturiste. Pretul recomandat al unei cutii este de 18,50RON.

"Stiri: Stiri: ALECTRA- scade riscul de aparitie a alergiilor " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent