· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli > ALERTA!
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor ALERTA!     
taniya
Locatie: sector3

30.03.2015 2:34   ALERTA!  citat 

Cea mai proasta cresa este TITAN 4,CULMEA! DESI ESTE PE LOCUL 1 IN TARA,daca nu dai, copilul tau are de suferit,chiar daca ii duc necesarul lunar si sunt cu plata la zi,degeaba.Mai bine fara cresa,il tin acasa o saptamana si ia in greutate,il duc acolo se topeste.L-am luat murdar pe maini si cu mucii la nas,nu ii acorda niciun fel de atentie,se minte enorm,cand le intrebi daca mananca sunt in stare sa iti spuna ca a mancat si cana.
Niste mincinoase incurabile care isi bat joc de copiii nostrii.Din pacate se greseste mult din partea parintilor care contribuie cu mici sau mari atentii.Nu mi se pare normal sa contribui cu bani si alte cadouri!
Raceala si febra este permanenta,nu stiu ce norme de igena sun acol,dar de 4 luni de cand am inceput cresa numai in viroze si raceli o tinem!
Cu toate acestea statul nu iti permite sa verifici ce se intampla acolo
Nu mai spun,bani de dansuri,care dansuri nu stiu,ca copilul meu nu stie nici macar sa se fatie,bani de teatru,care teatru?
Cam multe nereguli am sesizat,poate stie cineva daca exista o portita de a rezolva situatia!
Multumesc


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: