· articole
· intamplari

Activitate artistica pentru copii. Copac de toamna din amprente0-9/12143063_896263363744072_228747913742345634_n.jpg?oh=e6fcc1175c4e9dba578e25df95a6d232&oe=569C87CA"/>
Această activitate artistică îl ajută pe copilul tău să învețe despre toamnă și, în același timp, să studieze culorile, modelele, formele și texturile naturii. Pentru această activitate artistică nu ai nevoie decât de culori tempera și de o coală de hârtie. Nimic mai simplu, nu-i așa?

PASUL 1. PREGĂTIREA. Începe cu amestecarea culorilor. Oferă-i copilului tău culorile primare (roșu, galben și albastru) și vopsea alba. Încurajează-l să le amestece și să descopere cum poate obține culori noi și care sunt acestea. Discută cu el despre culorile toamnei și, dacă este cazul, învață-l cum să obțină portocaliu, verde și maro.

PASUL 2. TRUNCHIUL ȘI CRENGILE. Spune-i copilului să-și afunde un deget în culoarea maro obținută și să apese în mod repetat pe hârtie până realizează un trunchi de copac. După ce a făcut trunchiul, poate trece la crengile copacului, care trebuie să fie puțin mai subțiri.

PASUL 3. FRUNZELE. Pentru a adăuga frunzele, spune-i micului artist să se inspire din culorile toamnei, apoi să înmoaie degetul în verde, portocaliu, galben sau chiar roșu și s㠓prind㔠frunzele de crengi. Asigura-te că și-a spălat degetul de culoarea maro de la crengi sau că lucrează cu un alt deget.

OPȚIONAL. Repetați acești pași pentru a realiza o pădure de copaci toamna. Adăugați amprente suplimentare la baza copacului pentru a reda mormanele de frunze căzute.

I-a plăcut copilului tău această activitate artistică de sezon?

Foto: Guliver/ Thinkstock
Sursă: Education.com
Adaptare: Adina Gruia.
"Activitate artistica pentru copii. Copac de toamna din amprente" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent