· articole
· intamplari

Activitati pentru copii la plaja

Autor: Anonim
data publicarii: 28.07.14


jpg?width=545"/>
Vrei un copil fericit care se joacă cu entuziasm alaturi de tine? Perfect! Avem soluțiile perfecte pentru a-l distra pe cel mic pe plajă.

Chiar dacă cei mici adoră să fie pe plajă, câteodată ai nevoie de niște activități care să îi țină ocupați deoarece fie vor ca părintele lor să participe activ în procesul lor de joacă, fie nu au stare și probabil vor începe să deranjeze ceilalți oameni veniți să se bucure de soare.

Câteodată, săpatul unui șanț in nisip până la apă este tot ceea ce are nevoie cel mic pentru a-l ține ocupat chiar o oră. Ajută-l să construiască un castel de nisip pentru a-i antrena imaginația. Dar cum castelele din nisip sunt comune, puteți lucra împreună la un om de nisip sau o broască țestoasă. Explorează plaja cu cel mic în căutarea de scoici de diverse mărimi. Mai târziu, scoicile strânse s-ar putea transforma în coliere demne de a fi considerate suveniruri. Dacă nu, puteți folosi pietrele și scoicile găsite pentru a desena diferite lucruri în nisip, folosindu-le pe post de piese de mozaic. Pentru părinții cu multă răbdare, recomandăm construirea unui vehicul din nisip pentru a merge în călătorii imaginare cu cel mic. Puteți juca jocuri ce necesită în mod normal pix și foaie de hârtie, cum ar fi „x și 0” folosindu-vă de nisip și de degetele voastre.

Un joc interesant ce poate fi jucat pe plajă necesită doar 2 pahare de unică folosință. Umple paharele cu apă circa ľ. Aleargă cu cel mic pe plajă (poate fi chiar un traseu cu obstacole din nisip făcute de voi), ținând paharele cu dinții și încercați să vărsați cât mai puțină apă până ajungeți la punctul final stabilit dinainte. Cine varsă cea mai puțină apă este câștigător (cu siguranță va fi cel mic).

Jocul cursei cu mingi este foarte distractiv și consumă suficientă energie pentru a avea la sfârștul zilei un copil care doarme neîntors. Construiește împreună cu cel mic 2 șanțuri egale ca lungime și lățime în nisip. Umple-le cu apă. Folosind apoi 2 mingii de ping pong (sau alte mingii de mici dimensiuni cu condiția ca cele 2 să fie identice), încercați să vedeți care din ele va câștiga cursa: plasați fiecare minge într-un șanț separat și împingeți-le numai suflând. Nimeni nu are voie să folosească mâinile.

Aceste activități îl vor ține pe cel mic ocupat și vă oferă timp prețios petrecut în familie. De asemenea, micuțul tău va face și mișcare în timp ce se distrează, lucru destul de rar în societatea modernă unde tehnologia primează atunci când vine vorba de jocurile celor mici.

Echipa parinti.com.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de Anonim

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent