· articole
· intamplari

Activitati pentru copii pentru vacanta de varajpg?oh=6a6bf997979204c25251b7122c5e791a&oe=579F551C&__gda__=1469739996_39b60ff3752e0dc7c574e783b2c41f70"/>
Gata, școala s-a încheiat! Am strâns la un loc câteva sugestii de activități pentru copii pentru vacanța mare - proiecte și activități creative care-i vor face plăcere copilului tău.

Idei de activități pentru copii pentru vacanța de vară

Palma reprezintă un material de lucru în activitățile artistice care oferă rezultate surprinzătoare: de la simpla amprentă a palmei, la copacul în care crengile sunt degetele și alte activități, palma poate fi inclusă, cu succes, în operele copilului tău. Descoperă aici cum poți realiza o mască din hârtie folosindu-te de forma palmelor.

Copilul tău va fi realiza cu placere un mozaic din bucățele de hârtie. Rezultatul este spectaculos și, în plus, acest mozaic din bucățele de hârtie poate fi agățat de perete, pe post de tablou.

Copilului îi place să combine și să descopere culori noi, să experimenteze texturi noi și să modeleze. Dar arată-i și alte activități, pentru care folosește materiale la care nu s-ar fi gândit și o să fie fascinat de rezultat. Tehnica imprimării cu materiale rărite se numără printre acestea.

Iepurașii sunt adorabili, iar copiii se topesc după ei! Ce-ai zice de o activitate a cărei temă să fie tocmai simpaticul animăluț. Descoperă cum se poate confecționa un iepuraș din carton și vată.

Învață-l pe copilul tău să realizeze o pictură pe folie de aluminiu! Suprafața metalică a foliei va conferi picturii un aspect complet diferit față de hârtie sau canvas. Culorile vor fi vii și copilul va experimenta suprafețe și texturi noi!

Compilație și foto: Adina Gruia.
"Activitati pentru copii pentru vacanta de vara" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Magazin de jucarii
Articolul cel mai citit despre joaca:
Activitati pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent