· articole
· intamplari

Adolescentul in oglinda: imaginea si increderea de sineAdolescenta este o perioada plina de transformari, pentru copii si in egala masura pentru parinti. Luati uneori pe nepregatite, parintii nu stiu cum sa reactioneze. Copilul lor nu mai arata deloc ca un copil, este plin de toane, iar raspunsurile la intrebari sunt fie monosilabice fie vehemente, cerand „drepturile” cuvenite. Vestimentatia, limbajul, atitudinea fata de scoala, cum si cu cine isi petrece timpul sunt subiecte care nu de putine ori declanseaza discutii in contradictoriu intre parinti si adolescenti.


Participa joi, 23 mai, ora 18.30, la evenimentul „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu” si vino sa dezbatem impreuna aspectele problematice legate de comunicarea parinte-adolescent, la o intalnire cu tema: Adolescentul in oglinda: imaginea si increderea de sine.

Adolescentul este un adult in formare, iar drumul pe care paseste este plin de necunoscute. Fata in fata cu propria imagine in oglinda se naste o lume intreaga de intrebari, ganduri, dorinte, temeri. De putine ori parintii isi iau timpul necesar pentru a intelege ce se intampla cu adevarat cu copilul lor, ce se afla in spatele acelor stari de nervozitate, de ce tine neaparat sa aiba o anumita tunsoare, sau de ce s-a intors acasa cu un pierce sau suvite colorate.


Va provocam la o discutie sincera despre adolescenti si parinti prin care sa incercam sa gasim raspunsurile la intrebarile cele mai arzatoare alaturi de specialistii Aurora Liiceanu si Simona Tofan, consultanti in programul Intre noi, parintii . Si pentru ca printre dintre subiectele sensibile se regaseste intotdeauna vestimentatia adolescentilor, Irina Markovits, consultant fashion, va raspunde intrebarilor referitoare la stilul vestimentar al adolescentilor.

INTRA AICI CA SA PRIMESTI O INVITATIE GRATUITA LA EVENIMENT

- Parinti.com este partener al evenimentului Intre noi, parintii - de vorba cu Aurora Liiceanu din luna mai.

Inscrie-te in concurs pana la data de 19 mai si poti castiga una din cele 20 de invitatii dedicate cititorilor Parinti.com.

Evenimentul are loc la Hotel Capital Plaza din Bucuresti joi, 23 mai, ora 18.30, iar participarea este gratuita, in baza invitatiei primite.

Seria de intalniri lunare “Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu” este o initiativa dezvoltata in cadrul programului educational Intre noi, parintii
Programul are ca obiectiv imbunatatirea comunicarii parinte-adolescent.
Pe www.intrenoiparintii.ro si www.facebook.com/intrenoi.parintii parintii pot gasi informatii si sfaturi utile pentru a dezvolta relatii deschise si constructive intre generatii.

"Adolescentul in oglinda: imaginea si increderea de sine" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent