· articole
· intamplari

A doua donatie a campaniei Pampers a ajuns la spitalele timisoreneSpitalul Clinic „Dumitru Popescu” şi Spitalul Clinic Judeţean Nr. 1 din Timişoara au primit cea de a doua donaţie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

In cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin, părinţii din România au avut ocazia, nu doar sa contribuie la salvarea copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanus, dar si sa-si susţina propriul oraş. Ei au intrat pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, au participat la mozaicul Pampers® şi au votat oraşul preferat.
In urma voturilor lor, Pampers® donează maternităţilor din patru oraşe mobilier pentru nou-născuţi şi scutece Pampers®.

Mulţumită susţinerii parintilor din Romania, cea de a doua donaţie a ajuns în Timişoara, la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” şi la Spitalul Clinic Judeţean Nr. 1.

Donaţiile vor ajuta la dotarea maternităţilor cu mobilier, pentru a le asigura mămicilor şi nou - născuţilor condiţii cât mai bune. Astfel, maternitatea Spitalului „Dumitru Popescu” a primit o donaţie care constă în scutece Pampers®, 22 de pătuţuri neonatale, 11 mese de înfăşat şi 11 scaune de alăptat, iar maternitatea Spitalului Judeţean Nr. 1 a primit scutece Pampers®, 15 pătuţuri neonatale, 8 mese de înfăşat şi 8 scaune de alăptat.

Dr. Olariu Gabriela, Şeful Secţiei de Neonatologie al maternităţii „Dumitru Popescu”, a declarat: „Maternitatea este un spital clinic ce acoperă tot vestul ţării şi în care promovăm exclusiv alimentaţia la sân. De aceea, este foarte important să ai un confort al mamei şi al copilului, iar donaţia Pampers ne ajută să implementăm mai bine acest plan. Mobilierul este foarte util pentru că mama îl poate manevra foarte uşor şi poate să-şi aducă bebeluşul aproape de pat.”

„Mulţumim Pampers România pentru această donaţie, care este foarte utilă pentru cei mai mici pacienţi ai noştri. Ei vor beneficia de îngrijire mai bună şi, prin grija Pampers România, vor avea un început de viaţă mai bun şi mai cald în maternitatea noastră. Mulţumim de asemenea tuturor părinţilor care ne-au ajutat prin votul lor”, a ţinut să precizeze Dr. Băcilă Mihai, Directorul Spitalului Clinic „Dumitru Popescu”.
La donaţie a fost prezentă şi Rita Mureşan, susţinătoarea celei de a treia ediţii a campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, care a declarat: „În afară de a-i ajuta pe cei care au nevoie de vaccinul antitetanos, campania are şi o cauză locală. Tocmai de aceea, mămicile şi bebeluşii beneficiază de atenţia Pampers, pentru a încuraja această modalitate de a primi copilul la pat imediat după naştere. Este un lucru bun ca mămica să intre în contact cu bebeluşul şi mai important este pentru bebeluş să simtă mămica aproape imediat după ce se naşte. Mă bucur să sprijin această campanie.”

Părinţii din România au susţinut maternităţile din oraşul lor, intrând pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, participând la mozaicul Pampers® şi votând oraşul preferat. În acest fel, prima donaţie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers către spitalele Cantacuzino, Filantropia şi Pantelimon din Bucureşti, iar următoarele două donaţii vor ajunge în oraşele care au primit cel mai mare număr de voturi din partea părinţilor.

Ca şi în anii trecuţi, părinţii din ţară pot ajuta familiile afectate de tetanos din intreaga lume, să primească o şansă la viaţă. În cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau şerveţele umede cumpărate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin .

"A doua donatie a campaniei Pampers a ajuns la spitalele timisorene" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent