· articole
· intamplari

Ajuta copiii abuzati cu un simplu SMS!Din 1 ianuarie 2010, poti sa ajuti copiii abuzati din Romania trimitand un simplu SMS la numarul 874!
Intre 1 ianuarie - 31 martie 2010, Asociatia Telefonul Copilului (www.telefonulcopilului.ro) va lansa o campanie de comunicare prin care oricine poate contribui la ajutorarea copiilor abuzati din Romania. Astfel, fiecare SMS trimis la numarul 874* in retelele Cosmote, Orange si Vodafone va insemna cate 2 euro donati pentru a schimba viata unui copil.Asociatia Telefonul Copilului este singurul ONG din Romania care ofera o linie de asistenta pentru copii si parinti la nivel national, la numarul de telefon 116 111, preluand si rezolvand cazuri de incalcare a drepturilor copilului. Pana in prezent, Asociatia Telefonul Copilului a inregistrat numeroase rezultate impresionante, cat si satisfactia a mii de cazuri ajunse in faze critice, dar care si-au gasit un deznodamant fericit.Cu toate acestea, o parte din sprijinul financiar venit de la sustinatorii ONG-ului s-a diminuat considerabil, in urma contextului economico-social. Numarul apelurilor insa a crescut foarte mult.

In imposibilitatea de a prelua un numar atat de mare de apeluri si cu un deficit de logistica si de consultanti care sa acopere toate apelurile primite din partea copiilor, Asociatia Telefonul Copilului a dezvoltat aceasta campanie de comunicare.

*Numar apelabil din retelele Cosmote, Orange si Vodafone. Serviciu oferit gratuit. Nu se percepe TVA.

"Ajuta copiii abuzati cu un simplu SMS!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent