· articole
· intamplari

Ajut-o pe Sonia!Oameni cu suflet pot da sansa la supravietuire unei inimi de copil. Liana Stanciu conduce lupta pentru viata Soniei, fetita actorului Alex Conovaru.
B1 initiaza campania umanitara pentru ajutorarea Soniei, fetita colegului nostru Alexandru Conovaru, prezentatorul matinalului 710, iar Liana Stanciu este promotorul acestei campanii: “M-am implicat total in actiune si simt, ca fiecare mama, ca toti copiii din lume trebuie sa fie sanatosi si traiesc incercarea prin care trece micuta Sonia ca si cand ar fi vorba despre suferinta propriului meu copil. Sa o ajutam pe Sonia sa traiasca si sa isi bucure parintii cu zambetul ei curat!” .
O inimioara care a adunat suferinta cat pentru o viata intreaga are nevoie de ajutor, pentru a se putea bucura de parintii ei care o iubesc mai mult decat orice pe lume, de jocurile specifice varstei, de Viata.

Sonia, fetita actorului Alexandru Conovaru, prezentator al matinalului B1 – “710”, este un copil care, din cauza suferintei neinduratoare, si-a pierdut puterea de a zambi. Boala nu se conduce dupa nici un fel de norma, astfel ca viata unui ingeras de fetita depinde acum de o operatie pe cord.

Inca de la nastere, micuta sufera de o malformatie grava a inimii, dextrocardie, ceea ce inseamna ca inima este situata in partea dreapta si ii lipseste artera pulmonara, ceea ce a condus la mai multe complicatii.

La numai 1 an si jumatate, Sonia a fost deja supusa la doua interventii chirurgicale deosebit de dificile – la 2 si la 11 luni - si, pentru a supravietui, mai are nevoie de inca una, care se va realiza pe data de 22 decembrie, insa pregatirile pentru operatie vor incepe la inceputul lunii decembrie, perioada in care Sonia trebuie sa se afle deja acolo. Dincolo de aceasta data, viata ei se afla in mare pericol. Plamanii ii sunt acum irigati cu ajutorul unui tub de GoreTex, iar Sonia va creste si tubul va ramane mic, nemaiasigurand vascularizarea suficienta a acestora. Daca operatia nu se realizeaza in timp util, sansele ei de a supravietui devin aproape nule. Lipsa de oxigen din sange duce la o proasta functionare a organelor si, treptat, spre deces.

Dupa indelungi si istovitoare cautari, parintii Soniei au descoperit ca Children’s Hospital Boston din SUA este singura clinica unde fiica lor poate realiza URGENT operatia de care are nevoie.
Obstacolul imens care se afla acum in calea celor doi, dar pe care spera din suflet sa il depaseasca cu ajutorul oamenilor cu o inima mare, il reprezinta costurile foarte ridicate ale operatiei 130.000USD.

Cei care doresc sa ajute inimioara Soniei au la dispozitie, pana la sfarsitul lunii in curs, conturile pe numele mamei, Oana Geambasu:
• Cont BCR (RON): RO59RNCB0318088189010001, Sucursala Lacul Tei
• Cont Raiffesein (RON): RO02RZBR0000060007006182, Sucursala Lipscani
• Cont BRD (RON) : RO84BRDE441SV93643704410, Sucursala Unirea
• Cont BRD (USD): RO77BRDE441SV93168544410, Sucursala Unirea
• Cont BRD (EURO): RO69BRDE441SV93168704410, Sucursala Unirea
[email protected]

Pentru mai multe informatii privitoare la povestea trista a Soniei, puteti accesa adresa :www.helpsonia.com


Articol preluat prin amabilitatea : Marieclaire.ro .

"Ajut-o pe Sonia!" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
27.11.08 17:59: Adeena http://rhp.ro/adeena
Numere Teledon ROMTELECOM active din 20.11.2008 : - 0900 900 185 5 euro/apel - 0900 900 182 2 euro/apelM-am gandit ca e mai usor asa... Eu deja am folosit teledon-ul. Si daca, vorba Lianei Stanciu, jumatate din cei care afla de Sonia ar da cate 1 Euro, sansele ei la viata ar fi reale! Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine!
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre sanatate:
Masurarea temperaturii. Metode si tipuri de termometre folosite

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent