· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Alege darul potrivit pentru copilul tău!Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru o mamă este zâmbetul copilului ei! De aceea, în laboratoarele ultramoderne din Suedia, Oriflame studiază cu însufleţire magia celor mai sincere zâmbete.

Răsfoieşte catalogul Oriflame şi surprinde-i pe cei mici.

Pentru bebeluşi, oamenii de ştiinţă au creat, pe lângă produsele delicate de îngrijire, o colecţie super-cozy de accesorii: jucăria de pluş, botoşeii şi păturica Baby Elephant. Pufoşenia lor promite să stârnească milioane de gângurituri nostime! Pentru cei mai măricei, o alegere la fel de inspirată sunt accesoriile de iarnă, călduroase şi frumos colorate, din colecţiile Stars şi Hearts. Iar dacă lecţiile de igienă pot fi uneori o corvoadă, săpunul, şamponul şi apa de toaletă pot deveni uşor jucăriile preferate ale picilor, mai ales dacă ies din tolba lui Moş Crăciun şi vin împreună cu Mica Sirenă şi Dusty, zburdalnicul avion din desenele animate Planes.

Cu Oriflame, câştigi momente magice de Crăciun. Înscrie-te pe site şi poţi să comanzi online. Astfel, scapi de aglomeraţie, iar cadourile le primeşti frumos ambalate, gata de pus sub brad. Nu uita de părinţi, prieteni şi bunici! .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent