· articole
· intamplari

Alimentatia si ingrijirea copilului se face cu dragoste
Alimentația primilor ani de viață este extrem de importanta și pune baza comportamentului alimentar pentru tot restul vieții viitorului adult.Obiceiurile alimentare se învață din prima zi și ajută micuțul să se transforme într-un adult puternic și sănătos.
Între joacă, descoperire, nevoi nutriționale, scheme de diversificare, experiențele bunicilor, ale cunoștințelor și cele personale, părinții se pot găsi înconjurați de informații contradictorii.
La acestea se adaugă presiunea responsabilității acestui pas foarte important.

Miercuri, 21 februarie, începand cu ora 18.30, vă invităm la seminarul „Alăptarea, colicile și diversificarea bebelușului!” - un eveniment dedicat tinerelor mămici și celor în devenire, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu: d-na Doctor Mihaela Niță – medic specialist pediatru și consultant în lactaţie certificat internaţional IBCLC.

CE VOM ÎNVĂȚA LA ACEST CURS?

● Regulile alăptării
● Cum funcționează alăptarea?
● Echipamente? Când?
● Ghid de stocare pentru laptele matern
● Colicile - Cei 6S în liniștirea copilului
● Ce este diversificarea / complementary feeding? Ce nu este? Ce continuă?

Locație eveniment:
Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite 3-5, bloc B2, parter,București

Va puteti inscrie la workshop gratuit, trimitand un e-mail la [email protected]

Pagina de Facebook – https://www.facebook.com/events/179293546172629/

Pagina web - http://med-experts.ro/alaptarea-colicile-si-diversificarea-bebelusului/

Conferința este organizată de Asociația MedExperts.

Le mulțumim pe această cale partenerilor noștri ce ne susțin în această campanie: Sole Mizo Romania, Bio Aleea, Sipet de Sidef și Editura Philobia.

Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor partenerilor media: Revista Baby, Bebelu.ro, Zece Lucruri, Mama are Blog, Stilul meu de viață, Bebeh.ro, Mamica Activa.

Despre Speaker
Dr. Mihaela Niță, Medic Specialist Pediatru:
Dr. Mihaela Niță a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea pediatrie. Consultant în lactaţie certificat internaţional IBCLC. Preşedinta Asociaţiei Consultanţilor în Lactaţie din România. Speaker in cadrul evenimentelor, trainer in cadrul cursurilor pentru parinti, trainer pentru cadrele medicale in domeniul alaptarii si lactației.

Despre Organizator
MED EXPERTS este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, care își propune promovarea inovației în medicină, informarea și educarea publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos, echilibrat.
În 2017 Med Experts a început campania “Arta de a trăi frumos și sănătos” care s-a concretizat în numeroase evenimente dedicate oamenilor preocupați de sănătatea lor, a familiei și a colegilor lor.

Peste 1000 de oameni s-au bucurat în 2017 de evenimente și workshopuri aplicate ce promovează prevenția și un stil de viață sănătos.
http://med-experts.ro/ .

"Alimentatia si ingrijirea copilului se face cu dragoste " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent