· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Alinan Happy Drink- copii fericiti, parinti linistiti

De când se naşte, bebeluşul devine partea cea mai importantă din viaţa ta.

Atunci când are colici si plânge, este agitat şi se zvârcoleşte, cea mai mare dorinţă este să ştii cum să-l ajuţi. Colicile sunt crampe abdominale ce apar pentru că sistemul digestiv al micuţului tău încă nu este maturizat. În timpul digestiei laptelui se produce acumularea de gaze care determină spasme ale stomăcelului şi deci durere.
Alină-i suferinţa cu Alinan Happy Drink!
Alinan Happy Drink este un anticolic 100% natural ce calmează crampele abdominale, împiedică fermentaţia, elimină gazele şi ajută bebeluşul să se liniştească.Fiecare plic de Alinan Happy Drink conţine o combinaţie de extracte standardizate şi bine dozate de muşeţel, melisă şi ulei purificat de anason stelat, ce s-a dovedit foarte eficientă în combaterea colicilor la sugari.

Pentru că este pentru bebeluşi ce trebuie protejaţi în mod special în primele luni de viaţă, nu conţine aromatizanţi, coloranţi, conservanţi şi nici zahăr. Conţine fructoză.

Fa-i bebelusului tau un dar natural- in luna iunie poti gasi in farmacii ALINAN Happy Drink la promotie- pentru o 1 cutie cu 20 plicuri primesti gratuit 1 cutie cu 6 plicuri. Oferta va fi disponibila in farmaciile independente si de asemenea in farmaciile de lant national.
Se vor administra maxim 3 plicuri pe zi pana la varsta de 6 luni si maxim 4plicuri pe zi pana la varsta de 2 ani. Pret recomandat 1 ron/ plic.
Daca vrei sa citesti mai multe, intra pe www.alinan.ro incepand cu data de 1 iunie 2011.

"Stiri: Stiri: Alinan Happy Drink- copii fericiti, parinti linistiti" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent