· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Alli - tratamentul pentru scăderea în greutate

alli® este primul şi singurul medicament pentru scăderea în greutate aprobat de Comisia Europeană, disponibil fără prescripţie medicală. Medicamentul - capsula orlistat 60 mg, este recomandat a se utiliza în asociere cu o dietă hipocalorică, cu un conţinut scăzut de grăsimi.

alli® nu este o ,,pilulă magică” ci un tratament pentru slăbit destinat adulţilor supraponderali cu un Indice de Masă Corporală de 28 kg/m2 sau mai mare. Utilizat în asociere cu o dietă hipocalorică, cu un conţinut scăzut de grăsimi, îi poate ajuta pe utilizatori să slăbească cu 50% mai mult decât doar prin dietă.

1 Astfel, la fiecare 2 kg pe care le pot pierde prin dietă, alli® îi poate ajuta pe utilizatori să mai slăbească cu încă 1 Kg.

Programul alli® include informaţii educative, sfaturi practice, reţete culinare pentru o dietă hipocalorică, cu un conţinut scăzut de grăsimi şi un set de instrumente de suport disponibile online pe site-ul www.alli.ro. De asemenea, programul include şi recomandări de diete şi sfaturi utile pentru transformarea stilului de viaţă. Programul vine în sprijinul persoanelor hotărâte să slăbească, ajutându-le să-şi menţină scăderea în greutate prin adoptarea unor schimbări pozitive, de durată, privind obiceiurile alimentare şi stilul de viaţă.

Adrian Samson , General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, producătorul alli, declară: “Obezitatea este o îngrijorare majoră a societăţii noastre, iar oamenii au nevoie de ajutor. alli nu este o soluţie infailibilă. alli oferă o modalitate dovedită clinic de a ajuta oamenii să slăbească. Începând cu iunie 2007 alli a fost bine primit de milioane de oameni în SUA şi suntem foarte entuziasmaţi gândindu-ne la numărul de persoane din România pe care le poate ajuta să obţină greutatea dorită.”.

"Stiri: Stiri: Alli - tratamentul pentru scăderea în greutate" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3.87
voturi 8


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent