· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Amintiri din copilaria noastra

Câţi dintre voi au păstrat rechizitele pe care le-au folosit în timpul şcolii, iar dintre cei care încă le mai au, câţi mai răscolesc încă printre aceste obiecte încărcate de amintiri? Pentru cei care vor să oprească puţin timpul, ca să îl dea înapoi, RTV.

NET
a făcut o selecţie a celor mai comune rechizite şcolare.

Indiferent de relaţia pe care a avut-o fiecare dintre voi cu şcoala, este greu să nu deveniţi nostalgici atunci când priviţi în urmă, la perioada când eraţi doar nişte mici învăţăcei. Câţi îşi mai aduc aminte de primii ani de şcoală, când, rând pe rând, învăţaţi să folosiţi toate rechizitele cu care fuseserăţi înarmaţi de către părinţi?

CITEŞTE ŞI: Cum arătau MANUALELE ŞCOLARE în anii '80, '90 FOTO

Ca nişte adevăraţi soldăţei pregătiţi să cucerească noi teritorii, căraţi în fiecare zi în ghiozdane rechizite, cărţi, caiete, blocuri de desen. Iar arsenalul era impresionant: stilouri, călimara cu cerneală, pixuri, creioane, creioane colorate, pastilină, acuarele, gume de şters, ascuţitori, rigle, raportoare şi câte şi mai câte.

După o zi de şcoală, urmele orelor de curs erau vizibile pe fiecare dintre voi. Foarte puţini scăpau de pe câmpul de luptă fără vreo pată de cerneală sau acuarelă.

Descoperă pe RTV.NET o GALERIE FOTO cu rechizitele din copilăria noastră..

"Stiri: Stiri: Amintiri din copilaria noastra" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent