· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Anca Turcasiu canta pentru salvarea micutilor afectati de tetanos

Sustinatoare a campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, Anca Turcasiu isi uneste fortele alaturi de Pampers si UNICEF in lupta impotriva tetanosului neonatal.

Anca Turcasiu a cantat, sambata aceasta, pentru toti cei care sunt alaturi de Pampers si UNICEF in lupta impotriva tetanosului neonatal. Prin cantecul sau, ea a emotionat inimile spectatorilor si a adresat un apel tuturor parintilor din Romania, pentru a se uni si a lua parte, impreuna cu Pampers si UNICEF, la lupta pentru salvarea zecilor de mii de micuti din tarile afectate de tetanos.

Acestei iniţiative i s-a alăturat, încă de anul trecut, lanţul de magazine Kaufland, care a găzduit sâmbătă concertul Ancăi Ţurcaşiu.

Vedeta a cântat pentru toţi cei care întind o mână de ajutor copiilor din colţuri îndepărtate ale lumii şi a donat produse Pampers, destinate maternităţilor din Bucureşti, în urna special amenajată:

“Susţin această frumoasă campanie socială şi prin muzica mea încerc să conving mămicile din ţara noastră să contribuie împreună cu mine la salvarea vieţilor bebeluşilor aflaţi în suferinţă”, declară Anca Ţurcaşiu.

"Stiri: Stiri: Anca Turcasiu canta pentru salvarea micutilor afectati de tetanos" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent