· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Anul scolar 2014-2015: Noi materii optionale

Elevii de gimnaziu şi liceu se pot înscrie până la 30 septembrie în programele opţionale de educaţie antreprenorială şi de orientare profesională implementate gratuit în şcoli.

Programele de educaţie antreprenorială şi de orientare profesională pot fi introduse în programa şcolară la iniţiativa părinţilor şi profesorilor, sub formă de opţional. Programele vor fi introduse în şcoli de organizaţia Junior Achievement România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

Citeşte şi An şcolar 2014-2015:
romaniatv.net/noi-materii-optionale-pentru-elevii-de-gimnaziu-si-liceu_168161.html">Câte zile de cursuri şi de vacanţă vor avea elevii

Programele vin în întâmpinarea cerinţelor de pe piaţa muncii şi pregătesc tinerii pentru realitatea economică, dezvoltându-le abilităţi şi competenţe esenţiale pentru carieră şi pentru viaţă. Programul de antreprenoriat familiarizează tinerii cu antreprenoriatul, ajutându-i să îşi definească idei de afaceri, potenţialii clienţi şi avantajele competitive. Prin exerciţii şi lucru în echipă, elevii învaţă ce presupune antreprenoriatul, de la cum se concepe o afacere şi ce calităţi are un lider până la cum se aduce pe piaţă un produs sau un serviciu cerut de clienţi şi cum se administrează un business pilot, potrivit Junior Achievement România.

Citeşte şi NOI MATERII pentru ELEVI în anul şcolar 2014 - 2015

De asemenea, cei înscrişi vor beneficia de sesiuni de webinarii şi de mentorat de la antreprenori de succes şi profesionişti din sectorul de business şi au acces la burse şi competiţii la nivel naţional şi european.

Descoperă mai multe materii opţionale care vor fi introduse în anul şcolar 2014-2015 pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent