· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Anunturi imobiliare online: Vanzari garsoniere, apartamente si case

MagazinulDeCase.ro este cea mai simpla metoda prin care proprietarii pot sa promoveze anunturi imobiliare pe baza unei taxe fixe, fara nici un comision pentru tranzactiile finalizate .In timp ce multi proprietari isi promoveaza locuintele in ziare, acestia uita un aspect important: un ziar de mica publicitate sau un cotidian nu are acoperire nationala iar cumparatorii acestor publicatii nu sunt interesati numai de imobiliare.
Prin portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro, clientii gasesc exact ofertele pe care le doresc si ajung mai usor la proprietari prin motoarele de cautare prezente pe site. Site-ul ofera clientilor posibilitatea de a posta anunturi in diferite sectiuni ale site-ului: vanzare, inchiriere sau schimb.
Totodata, MagazinulDeCase.ro pune la dispozitia clientilor sai o baza de date cu peste 6000 de proprietati dintre cele mai diverse: garsoniere, apartamente, case si terenuri.

Cunoscut drept cel mai eficient portal imobiliar din Romania, cu peste 120.000 de vizitatori unici lunar, MagazinulDeCase.ro garanteaza cel mai mare numar de vizualizari per anunt.
Publicarea de anunturi pe MagazinulDeCase.ro poate fi realizata in schimbul unei taxe de publicitate cuprinsa intra 3 si 15 euro, anuntul fiind prezent pe site 3 sau 6 luni.

Pentru clientii care doresc sa mareasca vizibilitatea anuntului exista extraoptiuni ce contin promovari suplimentare cu preturi intre 5 si 20 de euro.

"Advertoriale: Advertoriale: Anunturi imobiliare online: Vanzari garsoniere, apartamente si case " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent