· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Anxin te ajuta sa controlezi starile de anxietate si stresul cotidian

Zilnic esti asaltat de zeci de probleme, ce devin mari atunci cand se aduna. Munca, agitatia orasului, bombardamentul informational, lipsa momentelor de relaxare, intr-un cuvant viata moderna solicita lamaxim organismul nostru si in special creierul.


De aceea, nu trebuie sa lasi stresul si anxietatea sa puna stapanire pe tine si sa te doboare. Exista un ajutorsimplu si natural…

Solutia poate fi Anxin, capsule cu extracte din plante: sunatoare, ceai verde si passiflora.Anxin ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de stari de anxietate, agitatie, nervozitate, oboseala, iritabilitate, imbunatatind capacitatea de relaxare si de management al stresului cotidian. Deasemenea, imbunatateste calitatea somnului in insomniile cauzate de stari anxioase.

In Germania, sunatoarea este prima optiune atat pentru medici cat si pentru pacienti in tratarea formelor usoarede depresie, fiind denumita si “Prozac natüral”.
Ceaiul verde este cultivat in mari plantatii in Asia. Se recoleteaza frunzele foarte tinere, din care se obtin prin uscare ceaiul verde, iar prin fermentare ceaiul negru.

Floarea pasiunii (passiflora) este originară din zonele tropicale şi subtropicale, la noi fiind cultivată ca plantăornamentală; este folosită în medicina populară a amerindienilor, avand acţiune sedativă, anxiolitică.
Anxin reduce stresul şi anxietatea într-o manieră blândă, de unde si lipsa reacţiilor adverse, specifice anxioliticelorşi antidepresivelor. Nu alterează funcţiile cognitive chiar si după un tratament de lungă durată şi nu provoacădependenţă.

"Stiri: Stiri: Anxin te ajuta sa controlezi starile de anxietate si stresul cotidian" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent