· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Apartamentul din Castelul Cenusaresei, singurul loc de cazare din lumea magica Disney

Sute, mii sau zeci de mii de euro pentru o noapte de cazare magica? Nu. Nici cei mai bogati oameni din lume nu-si pot indeplini visul de a dormi in apartamentul Cenusaresei din Walt Disney World Florida, decat daca au sansa de a se afla printre oaspetii norocosi ai Disney.

Singura “camera” de hotel din “Lumea Disney” a fost proiectata special pentru Walt Disney si familia sa, insa a ramas neterminata dupa decesul acestuia, in 1966. Iar pana acum cativa ani a fost folosita drept depozit sau call-center.Apartamentul exclusivist din Castelul Cenusaresei a fost, in sfarsit, terminat si finisat in 2005. Acesta este alcatuit dintr-un living elegant, cu vitralii atent lucrate, in loc de geamuri, si o cromatica ce te poarta imediat in lumea basmelor, un dormitor somptuos si o sala de baie ce iti taie respiratia.

In “Dormitorul Regal” exista doua paturi duble, deasupra carora troneaza cate un blazon cu litera “C” (de la Cinderella), iar pe scrinul din incapere, la loc de cinste, se afla condurul din sticla al Cenusaresei creat de Steuben Glass. Vizavi de paturi, intre usile ce duc catre living si baie, este amplasat un semineu amplu si elegant, in stil gotic, in care “arde” un foc de fibra optica.


“Baia Regala” este si ea decorata in cel mai mic detaliu. Lavoarele din cupru sunt batute manual cu frunze de argint, iar piesa de rezitenta o constituie Jacuzzi-ul. Cu o capacitate de patru persoane, acesta dispune de un robinet tip cascada, iar incaperea este dotata cu un sistem de cromoterapie, ce poate reproduce atmosfera magica a amurgului sau romantismul cerului intesat de stele stralucitoare dintr-o noapte senina.

Mai mult, in apartamentul Cenusaresei nu se poate ajunge decat cu ajutorul unui lift privat, chemat de un concierge care, alaturi de un majordom, poate indeplini orice moft al norocosilor oaspeti 24 de ore din 24. Iar in holul de la intrare chiar si cel mai experimentat turist va fi impresionat de “mozaicul Cenusaresei”, o adevarata opera de arta alcuita din peste 30.000 de piese, inclusive 3.400 de “bucatele” din aur de 24 de carate.

In timp ce exclusivitatea singurei “camere” de hotel din “Lumea Disney” pare intangibila, o vacanta la Disneyland Paris este un vis accesibil. Ofertele speciale pentru vara 2013, cu o reducere de 20%, pornesc de la 353 euro / 3 nopti / persoana si includ biletele de acces in parcuri pentru 4 zile.

Mai multe detalii si variante de cazare la Disneyland gasiti pe www.perfect-tour.ro .

Credit foto: http://www.disneytouristblog.com/ .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent