· articole
· intamplari

A patra donatie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la BrasovSpitalul „Dr. I. A. Sbârcea” din Braşov a primit cea de a patra donaţie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers® şi UNICEF îşi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global.

Părinţii din România s-au implicat şi au fost printre cei mai activi susţinători ai campaniei în ediţiile trecute. Pampers® şi UNICEF le mulţumesc, încercând la rândul lor să ofere nou-născuţilor cele mai bune condiţii din primele momente de viaţă. De aceea, Pampers® donează maternităţilor din patru oraşe mobilier pentru nou-născuţi şi scutece Pampers®, mămicile fiind cele care au decis oraşele câştigătoare. Mulţumită susţinerii lor, cea de a patra donaţie a ajuns la Spitalul de Obstetrica – Ginecologie „Dr. I. A. Sbârcea” din Braşov.
Donaţiile vor ajuta la dotarea maternităţii cu mobilier, pentru a le asigura mămicilor şi nou - născuţilor condiţii cât mai bune în perioada spitalizării. Astfel, maternitatea Spitalului „Dr. I. A. Sbârcea” a primit o donaţie care constă în scutece Pampers®, 36 de pătuţuri neonatale, 18 mese de înfăşat şi 18 scaune de alăptat.

„Le mulţumim părinţilor care s-au implicat în campanie pentru a le oferi o şansă la viaţă mămicilor şi copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanos. Le mulţumim pentru că au decis să-şi susţină oraşul, votând pe pagina «Lumea Mămicilor», pentru ca donaţiile Pampers® să ajungă la Braşov. Datorită lor, mamele din această maternitate vor putea să îşi ţină copiii aproape încă din primele momente de viaţă şi să primească o îngrijire cât mai bună în perioada spitalizării” , declară reprezentantul Pampers® în România.

Dr. Olimpia Petrescu, Medic Primar Neonatolog al Spitalului de Obstetrică – Ginecologie „Dr. I. A. Sbârcea: „Donaţiile au constat în: măsuţe pentru înfăsat, pătuţuri pentru nou-născuţi, scaune pentru alăptat, scutece de îngrijire a copiilor şi prin aceste donaţii am avut posibilitatea să amenajăm nişte saloane în care mama să fie împreună cu copilul. Iar acest lucru permite o îngrijire bună a copilului, un mai bun contact şi o relaţie foarte bună între mamă si copil.”
La donaţie a fost prezent şi Wilmark, susţinătorul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”: „Mă bucur că am avut ocazia să susţin această campanie. Faptul că sunt părinte m-a motivat şi mai mult, pentru că îmi dau seama că sunt multi părinţi şi copii care au nevoie de ajutorul nostru” , a declarat el.
Părinţii din România au susţinut maternităţile din oraşul lor, intrând pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, participând la mozaicul Pampers® şi votând oraşul preferat. În acest fel, prima donaţie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers către spitalele Cantacuzino, Filantropia şi Pantelimon din Bucureşti, cea de a doua donaţie a ajuns în Timişoara, la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” şi la SpitalulClinic Judeţean Nr. 1, iar cea de a treia donaţie a mers la Iaşi, în maternităţile spitalelor „Cuza Vodă” şi „Elena Doamna”.

Ca şi în anii trecuţi, părinţii din ţară au putut ajuta familiile afectate de tetanos din întreaga lume să primească o şansă la viaţă. În cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau şerveţele umede cumpărate, având semnul campaniei, Pampers® donează către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin antitetanos.

"A patra donatie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la Brasov" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent