· articole
· intamplari

Aplicaţii mobile pentru educaţia copilului tăuAstăzi, apreciem din ce în ce mai mult gadget-urile mobile în locul desktopurilor sau a laptopurilor. Ne putem bucura de gadgeturi mobile cu cele mai diverse forme, rezoluţii sau sisteme de operare.

Pentru că sunt foarte uşor de mânuit şi foarte atractive, tabletele sau telefoanele mobile sunt o gazdă excelentă pentru aplicaţii educaţionale.
Ascendia Design, care se distinge pe piaţa românească de produse educaţionale pentru copii prin colecţia EduTeca, vă prezintă două aplicaţii mobile: Preschool Patterngod şi Preschool Innerfox.
Preschool Innerfox
Animalele din pădure sunt neliniştite. Zâna Toamna a dispărut ca prin farmec, şi nimeni nu ştie nimic. Este de negăsit. Toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu ei, dacă Zâna Toamna nu apare în curând. Micuţa vulpe se hotărăşte să pornească într-o călătorie în căutarea Zânei Toamna.Ajută vulpea! Alege răspunsul corect la operaţia matematică dată şi continuă călătoria. Fii atent la adversari! Te pot face să mergi pe o frunză înapoi, sau chiar să pierzi jocul. Armele magice te ajută să-ţi învingi adversarul.
Preschool Innerfox este un joc bazat pe operaţii matematice simple: adunări şi scăderi de la 1 la 10. De asemenea, copiii sunt învăţaţi să-şi folosească degetele mâinii pentru a număra.Pentru toţi cer care vor să le ofere copiilor o modalitate facilă şi extrem de atractivă de a exersa operaţiile matematice de bază, Preschool Innerfox este jocul pe care îl aşteptaţi.
Disponibil pe App Store: http://itunes.apple.com/us/app/preschool-innerfox/id467102663?mt=8Preschool Patterngod
Abilitatea de a recunoaşte succesiuni de simboluri (pattern) reprezintă o aptitudine importantă în dezvoltarea comportamentală a copilului preşcolar Jocul îi provoacă pe copii să îşi dezvolte abilităţile de recunoaştere a patternurilor.

Tim este un băieţel căruia îi place să se joace. Tim si-a pierdut jucăria preferată, un ursuleţ de pluş. Acesta este tras de către o forţă invizibilă către centrul Pămantului. Copilul trebuie să îl ajute pe Tim să îşi recupereze ursuleţul de pluş.
Preschool Patterngod este un joc cu trei nivele de dificultate în care copilul trebuie să urmeze sau să refacă un pattern. Pentru primele două nivele, copilul trebuie să urmeze pattern-ul dat. Pentru cel de-al treilea nivel, cel mic trebuie să aleagă o culoare pentru a întregi pattern-ul model. Preschool Patterngod este în acelaşi timp distractiv şi educaţional.
Disponibil pe App Store: http://itunes.apple.com/us/app/preschool-patterngod/id470869006?mt=8

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.ascendia.ro.

.

"Aplicaţii mobile pentru educaţia copilului tău" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent