· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Aqua Maris

Adevărata comoară a Adriaticii este marea. Am capturat puritatea naturală şi sănătatea Mării Adriatice în Aqua Maris pentru ca aceasta să vă fie întotdeauna la îndemână.Produsele AQUA MARIS sunt destinate întregii familii, atât celor mici cât şi celor mari.

Gama Aqua Maris contine: spray nazal pentru nou-născuţi, copii şi adulţi, picăturile nazale pentru copiii aflaţi în primele zile de viaţă, crema nazala şi spray-ul pentru gât destinat adulţilor , fără conservanţi şi aditivi, astfel că toţi se vor bucura de efectele benefice ale apei din Marea Adriatică.Picăturile nazale sunt ideale pentru igiena zilnică a cavităţii nazale la copiii aflaţi în primele zile de viaţă. Impurităţile se îndepărtează cu uşurinţă datorită dispozitivului creat special pentru nasul copilului, iar aplicatorul pompei conţine un sistem antibacterian ce previne contaminarea.
Preț recomandat 21.90Un alt produs necesar pentru igiena zilnică a cavităţii nazale este spray-ul nazal destinat nou-născuţilor, copiilor şi adulţilor. Acesta purifică şi umectează mucoasa nazala şi poate fi folosit de mai multe ori pe zi în cazul unor mari cantităţi de secreţii nazale.
Preț recomandat 22.90

Crema nazală este îmbogăţită cu vitaminele A şi E şi ajută la îngrijirea şi protecţia pielii sensibile a nasului, previne distrugerea ei din cauza ştergerii frecvente a nasului şi ajută la regenerarea celei distruse. Poate fi folosit, de asemenea, pentru toate vârstele.
Preț recomandat 16.50

Spray-ul de gât pentru adulţi este destinat igienei orale şi poate fi folosit în cazul simptomelor de gură şi gât uscat, ca ajutor pentru tratarea inflamaţiei acute şi cronice a cavităţii orale şi a gâtului, dar şi după intervenţii chirurgicale în cavitatea orală, gât sau în caz de amigdalectomie.
Preț recomandat 25.50

Produsele din gama Aquamaris pot fi gasite in farmaciile şi drogheriile din toată ţara.

"Stiri: Stiri: Aqua Maris " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent