· articole
· intamplari

Aqua park nou in Bucuresti
Magic World Developments, compania care controlează şi operează parcul de distracţii Divertiland, a inaugurat, joi seară, în prezenţa reprezentanţilor mass-media, cel mai mare aqua parc din ţară.

Parcul acvatic este situat la kilometrul 13, pe autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti), în apropierea magazinului Kika Militari și va fi deschis pentru public începând de marți, între orele 9.00 - 22.00.

27 de tobogane disponibile 12 ore pe zi

La Plaja Acua Park are 27 de tobogane, printre care și Kilimanjaro, Waterfall, Rainbow Tower, Snake Pitt, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari. Toboganele vor fi deschise pentru vizitatori până la ora 21.00. Clienții se vor putea distra şi la piscina cu valuri, care produce, la fiecare 2,5 secunde, valuri de diferite mărimi şi recreează atmosfera unei insule tropicale. Parcul mai este parcurs şi de un Râu Leneş, care îi va purta alene, pe o distanţă de 500 metri, pe clienţii care vor să se relaxeze pe saltele. Lazy River (n.red - Râul Leneş) are în centru şi o cetate a ploii, care este echipată ca un labirint al distracţiei pentru copii.

Întrucât sunt conștienți că în această industrie trebuie să vină mereu cu ceva nou, investitorii vor să extindă parcul acvatic și să mai aducă și alte echipamente de distracție, în viitor.
Preţurile pentru accesul în parc variază între 40 şi 70 lei de persoană. Astfel, adulţii şi copiii mai mari de 1,2 metri vor plăti 50 lei fiecare pentru a intra în parcul acvatic, în timpul săptămânii, iar copiii cu înălţimea mai mică de 1,2 m vor plăti 40 lei.

În water park mai sunt 20 cabane private VIP Birds of Africa. Acestea se adresează celor care vor să aibă parte de intimitate şi servicii extra: servire din partea personalului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, şezlonguri şi wi-fi.

Plaja cu nisip din parcul acvatic are o suprafaţă de 3.000 mp şi cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri şi terenuri de volei de plajă.

Alimentele și băuturile din afara parcului sunt interzise

Dacă inițial anunțaseră că intenționează să le permită clienților accesul cu mâncare și băuturi din exterior, regulamentul stabilit de companie la inaugurarea parcului acvatic nu mai permite accesul cu alimente și băuturi cumpărate din afara Divertiland. În schimb, clienții pot cumpăra mâncare, băuturi răcoritoare, cocteiluri alcoolice și cocteiluri fără alcool direct din parc, ”la prețuri accesibile”, după cum au anunțat oficialii La Plaja Water Park. Clienții se pot aproviziona cu alimente și băuturi din interiorul parcului acvatic de la cele trei baruri, snack baruri și de la restaurantul Pharao's Kitchen.

Un nou parc de distracţii în aer liber, în vestul Capitalei

Construit în etape, pe o suprafaţă de 35 hectare, complexul de entertainment Divertiland va avea, la finalizarea lucrărilor, pe lângă parcul acvatic în aer liber, un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un complex hotelier cu 754 de camere, spații comerciale și un club wellness, cu centre dedicate activităţilor sportive şi spa.

Cea de-a doua etapă a proiectului, parcul de distracţii în aer liber Aventure Park, va fi inaugurată anul viitor, potrivit declarațiilor lui Alejandro Poulakis.

Sursa: b365.ro.

"Aqua park nou in Bucuresti" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent