· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Arden Hayes, geniul de 5 ani: VIDEOIncredibil, dar real: Băieţelul de cinci ani care te va face să te simţi ca un prost care nu ştie nimic

Arden Hayes este un băiat de cinci ani care nu a mers încă la grădiniţă.


Cu toate acestea, el uimeşte lumea cu lucrurile pe care le ştie. Învitat într-o emisiune televizată, copilul a reuşit să răspundă la fiecare întrebare care i s-a pus, în special din domeniul geografiei.

Citeşte şi Un copil de 5 ani din SUA este expert în liderii de la Casa Albă

Jimmy Kimmel, un cunoscut prezentator de televiziune din America a invitat în emisiunea sa un băieţel de cinci ani care este considerat un adevărat geniu. Astfel, cu toate că nu a ajuns încă la grădiniţă şi la şcoală, copilul are o memorie incredibilă, reuşind să îi uimească pe cei din jurul său.

Citeşte şi GENIU la 2 ani: Un băieţel, cel mai tânăr membru al MENSA. E mai inteligent decât Obama şi Cameron

Astfel, nu numai că ştie fiecare ţară din lume şi capitala sa, dar le poate recunoaşte pe hartă. Mai mult, minorul a învăţat istoria fiecărei ţări, ştiind de exemplu fiecare stat în care a fost impărţită Iugoslavia. Interviul cu Arden Hayes a fost postat pe pagina de Youtube a emisiunii Jimmy Kimmel Live, fiind vizionat de sute de mii de oameni în doar câteva zile de la postare.

Urmăreşte VIDEO cu Arden Hayes pe RomâniaTV.NET .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent