· articole
· intamplari

Asteptandu-l pe Mos Craciun impreuna cu Nemira si parinti.com
nemira.ro/carti-copii-5-si-10-lei">Editura Nemira si parinti .com va invita la concurs. Concursul se va desfasura incepand cu data de 23 noiembrie 2009 si se va incheia la data 15 decembrie 2009.
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a unei lucrari executate impreuna sau doar de catre copil cu tematica Il astept pe Mos CraciunLucrarea poate fi desenata, pictata, colaje , craft , in plastelina, liste catre Mos Craciun etc .

La sfarsitul perioadei de concurs de concurs va fi alesi 5 castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.

Premiile :
5 castigatori- 5 pachete cu cartile urmatoare (3) oferite de :editura NemiraAventurile lui Murdarici
Murdarici este un catelus neastâmparat, cu mult chef de joaca. Rastoarna cosul de gunoi, sare în galeata cu carbuni, trage de fata de masa si smotoceste pernele. În cele din urma, exasperata, stapâna îl da afara din casa. În curte, micutul nostru prieten îi invita pe rând sa se joace cu el pe cocos, pe ratusca, pe pisica cea rasfatata, chiar si pe distinsul cal, dar este refuzat de fiecare dintre ei. “Esti foarte murdar”, îi spun toti. Va gasi oare Murdarici un prieten cu care sa se joace în voie?


Ziua In Care A Fugit Somnul
Ce-ar fi daca, intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Alex si Ana, cei doi eroi ai povestii noastre, si-au pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua lor. Iar ceea ce a urmat… a fost dincolo de orice asteptari!Hugo Pepper
Hugo Pepper a sosit in Nordul Inghetat intr-o trasura de zapada si a fost salvat de Uriasii Zapezii. Era doar un bebelus. Harvi si Sarvi, l-au crescut, l-au invatat totul despre cresterea renilor si despre Nordul Inghetat. Ar fi putut trai asa o vesnicie, fericiti, in padurile din Nord, daca Hugo n-ar fi descoperit in obscuritatea sopronului „Busola Inimii”, trasura aeronautica ce l-a adus in Nord. El se hotaraste atunci sa plece in cautarea parintilor sai adevarati si ajunge in frematatorul oras Inaltimile Portului, unde intalneste personaje stranii: sirene care vand antichitati nautice, vanzatori de covoare zburatoare si chiar o celebra femeie-pirat, disparuta cu doua secole in urma. Tot aici il intalneste pe misteriosul Elliot de Mille, de la revista Licuriciul, care imprastie barfe rautacioase si zvonuri vatamatoare pentru a tulbura linistea comerciantilor din oras. Hugo se hotaraste sa-i razbune pe negustori, dar continua sa-si caute parintii.Nota Concursul se desfasoara aici : Pagina concursului .
"Asteptandu-l pe Mos Craciun impreuna cu Nemira si parinti.com" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent