· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ateliere pentru cei mici, Bucuresti

1.Să descoperim misterele lumii antice: Egiptul Antic (martie), Grecia Antică (aprilie) şi Roma Antică (mai)

Atelierul se va desfasura la Universitatea Naţională de Arte, str. Gen. Budisteanu nr.

10 (ca punct de reper, UNAGaleria este lângă biserica Manea Brutaru, strada fiind paralelă cu Calea Victoriei), vinerea de la ora 18:00 sau sâmbăta de la ora 14:00. Durata atelierului este de o oră şi jumătate. Contributia pentru materiale este de 175 Ron/ luna.

2. Istoria artei pentru cei mici

Atelierul se va desfasura la Universitatea Naţională de Arte, str. Gen. Budisteanu nr. 10 (ca punct de reper, UNAGaleria este lângă biserica Manea Brutaru, strada fiind paralelă cu Calea Victoriei), sâmbăta de la 15:30. Durata atelierului este de o ora şi jumătate. Contributia pentru materiale este de 175 Ron/ luna.

3. Tehnici artistice şi mesteşuguri (realizarea de măşti veneţiene, să decorăm vase/vaze/ghivece, să pictăm pe sticlă, să modelăm în ipsos şi în lut, să ne jucăm cu mozaicuri şi să realizăm mici cadouri, vom personaliza eşarfe, gentuţe, fulare şi tricouri cu motive decorative inspirate de opere de artă binecunoscute şi vom încerca să redăm costume de epocă, înţelegând utilitatea diverselor piese vestimentare).

Activitatile vor avea loc la sediul ceainăriei – librăriei de carte franceză C'arthé (str. C.A. Rosetti nr. 38, ap. 2 la intersecţia cu str. Jean Louis Calderon), duminica între 11:00 şi 13:00. Contributia pentru materiale este de 200 Ron/ luna.

Va multumesc pentru sprijin si timpul acordat.
Oana Marinache
http://istoriaarteipentruceimici.blogspot.com/
[email protected]

"Stiri: Stiri: Ateliere pentru cei mici, Bucuresti" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent