· articole
· intamplari

Atelierul Iepurasului in Galeria Realgif"/>
Sarbatoarea Pastelui are o incarcatura spirituala deosebita, pe care ne dorim sa o transmitem si generatiilor viitoare. Astfel, in Galeria Real cei mici sunt asteptati sa celebreze evenimentul prin activitati distractive si relaxante, dovedindu-si in acelasi timp talentul, imaginatia si indemanarea.

La Atelierul Iepurasului nu numai ca se vor intalni cu prietenul cel nastrusnic si mustacios, dar vor putea face poze cu el, sub privirea grijulie si plina de admiratie a parintilor si bunicilor. Apoi vor decora oua in culorile si modelele preferate si vor fi recompensati pe masura cu multe cadouri – surpriza! Nici cei mari nu vor fi lasati pe margine, li s-a pregatit si lor o serie de activitati. Cu mic, cu mare, ne adunam toti la Atelierul Iepurasului in Galeria Real!“Te ajutam sa profiti de momentul in care totul se innoieste, cand vrem sa devenim mai buni, mai aproape de familie. Iepurasul va asteapta la Galeria Real Vineri 6 aprilie, intre 15.00 – 20.00 si Sambata 7 aprilie, 11.00 – 18.00. Haideti si voi in Galeria Real, pentru un Paste special!” va invita Ioana Laura Pasca – Director Marketing Galeria Real

Campania va avea loc in Bucuresti (in Berceni si in b-dul Theodor Pallady), dar si in marile orase ale tarii: Arad, Baia Mare, Constanta (1 si 2), Cluj, Deva, Galati, Oradea (1 si 2), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (1 si 2).

Partenerii evenimentului sunt: Airwick, Bayer Romania, mami, mamica de azi, mami.ro, parinti.com, Pro FM.

Detalii despre eveniment si despre intreaga Campanie de Primavara gasiti pe www.galeriareal.ro

.
"Atelierul Iepurasului in Galeria Real" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent