· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Atifco va recomanda Orezul Atifco Camolino in haine noi

Atifco, garant al calitatii pentru intreg portofoliul sau de produse a schimbat look-ul tuturor produselor sale. Intr-un ambalaj cochet, orezul Atifco Camolino ofera acum informatii suplimentare referitoare la calitatile fiecarui produs.

Cu spice gratioase, inclinate in semn de ofranda, cu o eleganta si o frumusete discreta si cu o personalitate fascinanta, orezul impresioneaza, inainte de toate, prin capacitatea extraordinara de a oferi hrana de fiecare zi unei mari parti din populatia globului.

Cel putin doua miliarde de oameni depind astazi de orez, care constituie elementul esential al meselor zilnice.

Dar ceea ce conteaza mai mult este faptul ca orezul e un aliment complet, capabil sa dea putere corpului si sa curete tesuturile in profunzime. Este o cereala cu mari virtuti terapeutice, relevate inca din Antichitate. Se digera usor si dezintoxica organismul, are o valoare nutritiva exceptionala, contine aminoacizi, in special lizine, intr-o proportie armonioasa si echilibrata.

Este, totodata, bogat in siliciu, unul dintre mineralele rare in alte alimente, dar indispensabil omului, caci are proprietatea de a fixa calciul si magneziul in organism. Astfel, orezulcontribuie la combaterea degenerescentelor arterelor, pe care le pastreaza suple. Orezul Atifco Camolino este un orez alb de calitate extra.

Timpul de fierbere este de 18-20 minute fiind ideal pentru orice tip de reteta. Este indicat pentru o alimentatie sanatoasa, nu contine colesterol si nici gluten. Il veti gasi pe rafturile tuturor supermarketurilor.
.

"Toate varstele: Toate varstele: Atifco va recomanda Orezul Atifco Camolino in haine noi" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre ce mancam?:
Ce trebuie sa stii despre alimentatie si greutate in sarcina

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent