· articole
· intamplari

A treia donatie a campaniei “1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la IasiSpitalul „Cuza Vodă” şi Spitalul „Elena Doamna” din Iaşi au primit cea de a treia donaţie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Cea de a treia donatie din cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la Iasi. Datorita parintilor din Romania, Spitalul „Cuza Vodă” şi Spitalul „Elena Doamna” au primit mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers.

În cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin, părinţii din România au avut posibilitatea să contribuie atat la salvarea copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanus, cat si sa susţina maternitatea din orasul lor. Ei au intrat pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, au participat la mozaicul Pampers® şi au votat oraşul preferat.


Datorita vot/urilor lor, cea de a treia donatie Pampers a ajuns la Iasi, la Spitalul „Cuza Vodă” şi Spitalul „Elena Doamna”.
Donaţiile vor ajuta la dotarea maternităţilor cu mobilier, pentru a le asigura mămicilor şi nou – născuţilor condiţii cât mai bune in perioada spitalizarii.Astfel, maternitatea Spitalului „Cuza Vodă” a primit o donaţie care constă în scutece Pampers®, 25 de pătuţuri neonatale, 12 mese de înfăşat şi 12 scaune de alăptat, iar maternitatea Spitalului „Elena Doamna” a primit scutece Pampers®, 12 pătuţuri neonatale, 6 mese de înfăşat şi 6 scaune de alăptat.

Dr. Stamatin Maria, Şeful Secţiei de Neonatologie a Spitalului „Cuza Vodă” – „Aş vrea să le mulţumesc mămicilor care au votat pentru această maternitate. Mobilierul pentru copii este extrem de binevenit, fiind tot ce-i trebuie atât unui copil, cât şi unei mămici ca să stea împreună după o jumătate de oră de la naştere”.

La donaţie a fost prezent şi Aurelian Temişan, susţinătorul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”.
„Este o campanie în care cu siguranţă m-aş fi implicat, chiar dacă nu aş fi devenit părinte, pentru că oriunde în lume există oameni care au nevoie de ajutorul altor oameni. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care contribuie la această campanie”, a declarat el.

Părinţii din România au susţinut maternităţile din oraşul lor, intrând pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, participând la mozaicul Pampers® şi votând oraşul preferat. În acest fel, prima donaţie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers către spitalele Cantacuzino, Filantropia şi Pantelimon din Bucureşti, iar cea de a doua donaţie a ajuns în Timişoara, la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” şi la Spitalul Clinic Judeţean Nr. 1.

Ca şi în anii trecuţi, părinţii din ţară au avut posibilitatea sa ajute familiile afectate de tetanos din intreaga lume, să primească o şansă la viaţă. În cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau şerveţele umede cumpărate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin.

.

"A treia donatie a campaniei “1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la Iasi" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent