· articole
· intamplari

Au aparut primele oferte pentru Revelion!Prin programul "Inscrieri timpurii", agentiile ofera discounturi substantiale chiar si de 30% pentru vacantele de iarna cumparate pana la 15 august.

Pentru a fi siguri ca isi vor vinde pachetele turistice pentru petrecerea Anului Nou, operatorii au redus deja preturile. Chiar daca suntem in plin sezon estival si multi romani nu au plecat pana acum nici in concediul de vara, agentiile de turism au lansat deja primele oferte pentru petrecerea Revelionului.

Si asta deoarece operatorii au extins programele de "Early Booking" (Inscrieri timpurii) dupa succesul din lunile februarie si martie, cand turistii s-au inghesuit sa isi rezerve vacantele de vara pentru a beneficia de reduceri.

Cei care vor sa petreaca noaptea dintre ani intr-o statiune din Romania sau din strainatate pot sa beneficieze de un pret chiar si cu 30% mai bun. Singura conditie este sa-si faca o rezervare pana la 15 august sau cel tarziu pana la sfarsitul lunii septembrie.

"Reducerile acordate prin programul Early Booking sunt cuprinse intre 7 si 30% din valoarea pachetului turistic achizitionat", spune Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Sursa: newsreport.ro

.

"Au aparut primele oferte pentru Revelion!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent