· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Au inceput inscrierile in clasa intai

Autor: Onush
data publicarii: 21.03.06
Peste 7.500 de unitati scolare isi aşteapta bobocii de clasa I. La nivel national, a inceput inscrierea copiilor pentru clasele I din anul scolar 2006-2007. Actele necesare parintilor la inscrierea copilului sunt: cerere-tip, care se obtine de la secretariatul unitatii scolare, copie de pe certificatul de nastere al copilului, copii de pe buletinele parintilor, adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea apt pentru scoala.

Totodata, dupa terminarea cursurilor învatamantului prescolar, parintii vor prezenta la scoala fisa medicala personala a copilului si fisa psihopedagogica de la gradinita. Nu vor fi organizate testari inaintea inscrierii, cu excepţia unitatilor scolare de profil. Si in Capitala, parintii isi pot inscrie copiii la cele 179 de unitati de învatamant gimnazial.Articol integral si lista scolilor cu regim semiinternat pe: adevarulonline.ro.

"Stiri: Stiri: Au inceput inscrierile in clasa intai" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
03.04.06 13:35: anini
SFAT : SCOALA NR.22 MEXIC B-dul 1 Decembrie 1918, nr.34, sector 3, Bucurestitelefon 021 3401124va asteapta sa iscrieti copilul in clasa I.Este o scoala foarte buna, cu cadre didactice competente, cu invatatoare apropiate de copii, dornice sa le transmita informatii noi si interesante, cu clase mari, luminoase si bine dotate, cu sala de sport noua si moderna, cu programe de calculator /internet si optionale de limbi straine (engleza,spaniola) etc.. Veniti sa va convingeti !  Cadre didactice de înalt profesionalism; Supraveghere permanentă; Asistenţă mediacală; Dotări moderne : o sală de sport o laboratoare o bibliotecă Ofertă variată de cursuri opţionale; Studiul limbii engleze şi spaniole; Activităşi extraşcolare: o activităţi sportive şi artistice o concursuri o excursii şi încă multe altele...
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent