· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Toate varstele > Au inceput inscrierile pentru Scoala de Vara Boem Club!
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Au inceput inscrierile pentru Scoala de Vara Boem Club!     
BoemClub
Locatie: Bucuresti, Str. Negoiu, nr.11 / Str. Sergent Nutu, nr. 25B

22.04.2014 6:49   Au inceput inscrierile pentru Scoala de Vara Boem Club!  citat 

Incepand cu data de 25 Martie 2014, Scoala de Muzica Boem Club a dat startul inscrierilor la cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara 2014, program prin intermediul caruia Boem Club doreste sa incurajeze copiii, tinerii, dar si adultii sa isi ocupe in mod placut, captivant, dar si educativ, timpul liber din perioada vacantei de vara.

Ca si in anii precedenti, Scoala de Vara Boem Club le ofera cursantilor sai de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica, prin intermediul pachetului de Scoala de Vara.

Totusi, Scoala de Vara Boem Club 2014 aduce si cateva noutati pentru cursantii sai, si anume o noua grila de cursuri de muzica. Astfel, pe langa lectiile de pian, chitara, canto, vioara si violoncel, cursantii se pot inscrie la Scoala de Vara 2014 si la cursurile de percutie, saxofon, flaut sau oboi.

De asemenea, in cuantumul pachetelor cu lectii de muzica din cadrul programului de Scoala de Vara, cursantii pot participa fara costuri suplimentare, la workshop-uri de dezvoltarea abilitatilor muzicale, la auditii de clasa, la cursuri de cor, precum si la demonstratii practice pentru diverse instrumente.

Avantajele programului Scolii de Vara Boem Club sunt multiple, incepand de la discount-ul acordat pentru cele 8 lectii din cadrul pachetului si continuand cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor, datorita faptului ca acest pachet contine doua-trei sedinte pe saptamana, timp in care cursantii pot asimila mult mai repede informatiile primite in cadrul lectiilor de muzica.Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: [email protected]


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: