· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Autoritatile nu au nici un indiciu in cazul disparitiei fetitei din Plopeni

Autor: onush
data publicarii: 09.08.05
Copila a fost data in urmarire generala
La aproape o saptamana de la disparitia misterioasa a fetitei de numai sase ani din Plopeni, politistii constanteni nu au nici o pista. Cautarile autoritatilor si ale parintilor copilei au ramas fara rezultate. Parca ar fi intrat in pamant. Tot satul si asezarile vecine, dar si padurile din imprejurimi au fost scotocite in cautarea Andreei Mihaela Dodan.

(.)Politistii constanteni au dispus darea in urmarire generala a Andreei Mihaela Dodan.
Se pare ca, in Romania, devine o obisnuinta disparitia copiilor. Uneori, si din vina parintilor care ii lasa nesupravegheati. O clipa de neatentie poate conduce la adevarate tragedii, sfarsind uneori chiar cu moartea micutilor.(.)
Cazurile de copii disparuti din Romania sunt multe. In marea lor majoritate, autorii oribilelor fapte nu au fost gasiti nici pana in prezent. Zecile de dosare neelucidate ale disparitiilor unor minori zac si acum aruncate pe undeva prin sertarele autoritatilor, fara sa mai pese cuiva de ele. Poate doar parintilor si rudelor acestora, dar si oamenilor care au copii si care se intreaba - daca, Doamne fereste, le dispare copilul - ce masuri iau autoritatile pentru gasirea acestuia si care sunt sansele de a-l mai gasi in viata.


Adevarul Online.

"Stiri: Stiri: Autoritatile nu au nici un indiciu in cazul disparitiei fetitei din Plopeni" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent