· articole
· intamplari

Avem mini vacanta: 30 aprilie 2012, zi libera!
Guvernul a decis ca ziua de luni, 30 aprilie 2012, să fie declarată zi liberă, a anunţat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Elevii si angajatii din sistemul bugetar vor avea mini vacanta in zilele de 28,29, 30 aprilie şi 1 mai, decizia Guvernului având rolul de a cumula timpul liber din această perioadă.

Ziua liberă stabilită în 30 aprilie va fi recuperată în data de 5 mai 2012.

Măsura nu se aplică angajaţilor din domeniile în care activitatea nu poate fi întreruptă, precum şi magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti şi parchetelor de pe lângă acestea, implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 30 aprilie 2012 şi nici participanţilor în aceste procese. În domeniul sanitar, în ziua de 30 aprilie, activitatea va fi asigurată în regim de sâmbătă şi duminică, respectiv la 30% din capacitate. În ceea ce priveşte domeniul educaţiei, ziua liberă va fi recuperată în cursul săptămânii, a precizat Dan Suciu. De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt, dispoziţiile hotărârii adoptate de Guvern pot fi aplicate şi angajaţilor din sectorul privat, în măsura în care partenerii sociali sunt de acord cu această decizie.

Sursa: hotnews.

" Avem mini vacanta: 30 aprilie 2012, zi libera!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent