· articole
· intamplari

BABY EXPO la Cluj-Napoca - cea mai mare sarbatoare a Copiilor intre 0-5 ani !BABY EXPO - Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti isi deschide portile in zilele de 6-7-8 Iunie la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

La cea de-a treia editie peste 60 de companii asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, carti si CD-uri educative, organizator petreceri pentru copii, servicii medicale, gradinite, asigurari, auto etc.

Timp de 3 zile, BABY EXPO a pregatit pentru copii o multime de surprize

● Spatiu de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare, leagane

● Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si sunt premiati de ursuletul Nestle !

● Face-painting, concursuri de desen si jocuri distractive la Casuta Veseliei

● Clovni si mascote indragite vor antrena copiii la joaca si distractie !

● Tombola BABY EXPO cu premii in fiecare zi ! Pe baza invitatiei sau a biletului de intrare parintii pot participa la tombola si au sansa de a castiga multe premii.

Super spectacole la BABY EXPO
Cantece, dansuri, scenete, poezii, demonstratii sportive prezentate de peste 550 de copii din gradinitele clujene !

La BABY EXPO copiii invata jucandu-se
Copiii pot primi acum Primul Permis de Conducere, participand la Programul de Educatie Rutiera.

Copiii, sub indrumarea unui agent de circulatie din cadrul Brigazii de Politie Rutiera, invata prin joc regulile de baza ale circulatiei, conducand masinute si motociclete electrice Peg-Perego !Circuitul este deschis zilnic intre orele 12.00-15.00 si 16.00-18.00, iar Duminica intre orele 12.00-15.00.

Viitoarele mamici sunt in centrul atentiei.
Viitoarele Mamici sunt intampinate cu cadouri la Clubul Gravidei si sunt invitate sa participe la Marea Tombola a gravidelor cu premii oferite de NUK. In plus, la BABY EXPO ele descopera ultimele tendinte in moda pentru gravide si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului !

BABY EXPO s-a gandit la toate …
Pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru copii si parinti am pregatit o gama larga de servicii : ● spatiu de gustare Nestle ● spatiu de schimb scutece Bella Romania ● masajul bebelusului by Mustela® ● spatiu de alaptare ● spatiu de relaxare Dorna - Izvorul Alb

Programul de Siguranta Auto
In cadrul Programului de Siguranta Auto, parintii afla cum ii pot proteja pe micuti, asistand la demonstratii practice de montaj-demontaj a fotoliilor auto. Fiecare parinte va primi gratuit primul Ghid de Siguranta Auto, oferit de Lyada Euro.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Vineri 6 Iunie pana Duminica 8 Iunie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca (Duminica pana la ora 17.00).

Informatii suplimentare pe : Baby expo.

"BABY EXPO la Cluj-Napoca - cea mai mare sarbatoare a Copiilor intre 0-5 ani !" | cont nou | 2 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
21.05.08 15:41: rdolyy
Cand si in Iasi?Noi tot timpul suntem ocoliti.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent